Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Aistiaskelsaarekesetti 4kpl

ILMAINEN TOIMITUS +250€ TILAUKSEEN
75

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Aisteja ja tasapainoa stimuloivat pirtsakan väriset askelsaarekkeet

Geometriset muodot, pirteät värit ja erilaiset pintakuvioinnit harjoittavat aisteja ja toimivat sekä mainioina terapia-, opetus- että opetteluvälineinä hauskan leikin lisäksi. Pehmeät jalan alla joustavat tyynymäiset kuvioaskelsaarekkeet ovat myös mahtava väline tasapainoiluun, esteratoihin tai leikkiin. Settiin kuuluu neljä erimuotoista, väristä ja pehmeää askelsaareketta.

Muodot: vinoneliö (salmiakkikuvio), neliö, ympyrä ja kuusikulmainen. Askelsaarekkeet ovat ilmatäytteisiä ja niiden ilmamäärää voidaan säädellä (neulaventtiili) ja tuoda lisähaastetta tasapainoiluun. Kumiset askelsaarekkeet ovat pitävät jalan alla ja luistamattomat lattialla.

Tuotetiedot:

  • Setissä 4 saareketta
  • Halkaisija: n. 22-25 cm, salmiakki 22 x 37 cm
  • Korkeus: 5 cm

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja