Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 0400 399 127 (8-16)

Dinox DRX Harjoitushihnat Käsikahvoilla

ILMAINEN TOIMITUS +250€ TILAUKSEEN
99

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Dinox DRX on voimistelurenkaiden kaltainen kuntoiluväline

Dinox DRX harjoitushihnat käsikahvoilla on monipuolinen omaa kehonpainoa vastuksena käyttävä voimistelurenkaiden kaltainen kuntoiluväline. Ihanteellinen apuväline myös fysioterapeuttiseen kuntoutukseen. Liikkeiden haastavuutta säädellään kehon asentoa ja kulmaa muuttamalla, joten Dinox harjoitushihna käsikahvoilla sopii sekä aloittelijalle ja edistyneemmälle treenaajalle.

Sen lisäksi, että harjoitushihnat mahdollistavat kokonaisvaltaisen kehonpainoharjoittelun Dinox harjoitushihna on myös helppo kuljettaa mukana ja asentaa lähes mihin vain. Dinox harjoitushihna on myös erinomainen lisävaruste puolapuihin. Tällaisen treenivälineen kanssa mielikuvitusta käyttämällä löytyy liikkeille loputtomasti eri variaatioita. Koko kehon tehotreeniväline! Harjoitushihnapaketti sisältää säilytyspussin, sekä suljetun oven väliin asennettavan foam stopper-lisävarusteen, jolloin harjoitushihnoja ei tarvitse välttämättä asentaa kattokoukkuun tai ovirekkiin.

Tuotetiedot:

  • Harjoitushihnat käsikahvoilla
  • Jatkohihna
  • Suljetun oven väliin asennettava foam stopper-lisävaruste
  • Säilytyspussi

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 0400 399 127

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja