Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Dinox Kisakahvakuula Black

 

ILMAINEN TOIMITUS +250€ TILAUKSEEN
Hinta alk.79

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Hyvä viimeistely ja näyttää hyvältä. Kumipinnoite on kotikäyttöön hyvä lisä ja tuote vaikuttaa laadukkaalta. Ainoa mikä vähän epäilyttää on se, että tuotteen sisällä on selkeästi hiekkaa tai jotain vastaavaa sillä kuula rahisee ja luulin tilanneeni täysin teräksestä valmistetun pinnoitetun kuulan. Varmaan halvempi toteuttaa näin ja ei vaikuta käytettävyyteen, toivottavasti ei myöskään tuotteen kestävyyteen. Tästä olisi mielestäni aiheellista mainita tuotekuvauksesta ja tämän puutteen vuoksi ainoastaan neljä tähteä.
Mäki T19.1.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Teräksinen kisakahvakuula kestää kovemmankin kahvakuulatreenin. 

Tämä kisakahvakuula on laadukkaan ja vahvan rakenteensa lisäksi myös tyyliltään silmiä hivelevä. Kisakahvakuulat ovat kaikki mustia ja kahvaosa on tyylikkäästi kromattu. 

Selkeimpänä erona muihin kahvakuuliin on kisakahvakuulan koko. Kilpakahvakuulat ovat aina ulkoisilta mitoiltaan saman kokoisia painostaan riippumatta. Näin ollen kisakuula asettuu aina samaan paikkaan kyynärvarrellasi, olipa paino mikä tahansa. Tämän ansiosta voit käyttää samaa tekniikkaa kahvakuulan painosta riippumatta. Muissa kuulissa painon kasvaessa, myös kuulan koko kasvaa ja joudut muuttamaan tekniikkaasi kuulien käsittelyssä. Kisakahvakuulat ovat äärimmäisen kestäviä ja kestävät käyttöä vuosikaudet.

Kahvakuulaharjoittelu on monipuolista koko kehon treeniä. Liikkeet ovat dynaamisia, jotka harjoittavat samalla kertaa kuntoasi ja vahvistavat lihaksiasi. Kahvakuulien avulla saat samalla kertaa aerobisen liikunnan hyödyt ja voimaharjoittelun tulokset. Saat siis enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.

Dinox Kisakahvakuulat ovat kooltaan virallisten kisakuulien kokoisia; korkeus 28 cm, halkaisija 21 cm, kahvan halkaisija 35 mm. Kun haluat treenata kovaa, laadukkailla ja kestävillä välineillä, ovat kisakahvakuulat valintasi kahvakuulatreeneihin!

Tuotetiedot:

  • Laadukas yksiosainen teräsrunko
  • Väri musta joka koossa
  • Korkeus 28 cm, halkaisija 21 cm, kahvan halkaisija 35 mm
  • Saatavilla olevat koot: 8kg, 12kg, 16kg, 20kg, 24kg, 28kg ja 32kg

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja