Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Frisbeegolf Harjoitusmaali sisäkäyttöön

 
 

Valikoimasta poistuva fribasetti superhalvalla. Tällä setillä kiekkojen kera voi perheen Jr harjoitella kevyesti sisätiloissa tähtäimessa, vaikka mestaruus. Mitat: K 140cm ja L 77cm.

ILMAINEN TOIMITUS +250€ TILAUKSEEN
40
-63%109

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Valikoimasta poistuva fribasetti superhalvalla. Tällä setillä kiekkojen kera voi perheen Jr harjoitella kevyesti sisätiloissa tähtäimessa, vaikka mestaruus. Mitat: K 140cm ja L 77cm.

Harjoitusmaalija kolme frisbeekiekkoa on loistava lastenhuoneen pelisetti

Frisbeegolf harjoitussetti toimii myös loistavasti päiväkodeissa tai kerhoissa lasten viriketoimintana. Harjoitusheittoseinällä voi heitellä palloja, hernepusseja tai mitä pientä heitettävää nyt ikinä keksiikin ja tämän voi tehdä yksin, pareittain tai pienessä joukkueessa. Seinän koko on 140 x 77 cm. Mukana tulee 3 muovista frisbeetä.

Tuotetiedot:

  • Setti sisältää 3 frisbeekiekkoa Ø 23 cm
  • Heittokankaan alue on 60 x 60 cm
  • Seinän pituus 140 cm x leveys 77 cm

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja