Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Hammassuojat

 
 

ILMAINEN TOIMITUS +250€ TILAUKSEEN
8,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Turvallisempaan treenaamiseen muotoiltavat hammassuojat

Suojat on suunniteltu ehkäisemään hampaisiin, leukaan ja huuliin kohdistuvia vammoja kaikissa urheilulajeissa.

Hammassuojat muotoillaan helposti kuumalla vedellä. Keitä vesi kiehuvaksi, ota kattila pois liedeltä ja odota 45 sekunttia. Upota hammassuoja kuumaan veteen n. 90 sekuntiksi, poimi lusikalla hammassuoja pois vedestä ja jäähdytä raanaveden alla n. sekuntti, sen verran että pystyt laittamaan suojat hampaisiin. Huom! Älä jäähdytä suojia liikaa. Aseta sen jälkeen suojat pikaisesti paikoilleen. Näin ne muotoutuvat juuri sinun hammaskaluston muotoisesti, täydellisesti antaen niille parhaan mahdollisen suojan. Pehmeä ja iskuja vaimentava materiaali on mukava ja hyvin suojaava. 

Fightback hammassuojien mukana tulee kätevä säilytyskotelo.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja