Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Lapiokahvatanko Dinox, Kaareva

 

Otteessa kämmenten vastakkainen ote mahdollistaa olkapäille optimaalisemman asennon. Otekahvat kumitetut ja nivelletty kiinnikekeskiö. Leveys 120cm.

ILMAINEN TOIMITUS +250€ TILAUKSEEN
69,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Otteessa kämmenten vastakkainen ote mahdollistaa olkapäille optimaalisemman asennon. Otekahvat kumitetut ja nivelletty kiinnikekeskiö. Leveys 120cm.

Monipuolinen Lapiokahvatanko nivelletyllä kiinnikekeskiöllä

Lapiokahva taljaan, jota voi käyttää poikittaisotteella lapiokahvana tai suorana tankona. Tangon kumitetut kädensijat tuovat lisää pitoa otteeseen. Kumitettuja osioita on sekä lapiokahvaosuudessa, että suorassa tangossa. 

Tuotetiedot:

  • Leveys 120 cm
  • Kumitetut kädensijat
  • Paino: 6 kg

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja