Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

1-30 numeroiduilla lattiamerkeillä voi yhdistää leikin ja oppimisen

Numeroidut lattiamerkit on erinomainen lisä kaikkiin liikuntatiloihin sekä lasten liikuntaan. Mikä olisikaan sen parempaa lapsille kuin yhdistää leikki ja oppiminen? Näillä yhdestä kolmeenkymmeneen numeroiduilla askeltassuilla se onnistuu! Keksi vain sääntö, jonka mukaan astutaan tai hypätään seuraavalle tassulle! Esimerkiksi numerojärjestyksessä, parilliset jne. Lapsi oppii hauskalla tavalla numerot ja laskutoimitukset.

Ympyränmuotoisia numeroituja lattiamerkkejä voidaan käyttää mainiosti myös liikkeiden tai laitteiden numeroinnissa esimerkiksi ryhmäliikunassa tai kuntopiirissä!

Tuotetiedot:

  • Halkaisija 12,5cm
  • Erittäin hyvä pito
  • Yhden lattiamerkin paino: 46 g

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja