Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Nyrkkeilytyyny Seinään, kohokoukkumalli

ILMAINEN TOIMITUS +250€ TILAUKSEEN
149

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
2.12.2022 Eerik W,  Minkälaiset ruuvit ja minkä kokoiset tähän tarvitaan?
Hei, Kiitos viestistä. Kiinnitysruuvit tulee valita seinän/ kiinnitettävän materiaalin mukaan. Mutta jos kiinnitys on esim betoniseinään niin suosittelisin tekemään 8 mm reiät ja sitten 8mm proput. Ruuvina esim 6x50mm ruuvi. Ja kannattaa käyttää isohkoa aluslevyä ruuvin kanssa.

Seinään kiinnitettävä nyrkkeilytyyny mm. kohokoukkujen harjoitteluun

Tähän viistoon muotoiltuun seinään kiinnitettävään nyrkkeilytyynyyn on hyvä harjoitella erilaisia lyöntejä. Nyrkkeilytyynyssä punaisia tähtäyspisteitä osumatarkkuuden kehittämiseksi. Sivuilla metalliset purjerenkaat seinään kiinnittämistä varten.

Tuotetiedot:

  • Korkeus 66 cm
  • Leveys 32,5 cm
  • Syvyys 30/18 cm

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja