Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Smash Bag

Soveltuu käytettäväksi Slam Ball tai kuntopallon (max. 6kg) kanssa. Paisko pussia pallon kera kuin lekaa tai treenaa kahvakuulaharjoituksen tapaan.

39

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Soveltuu käytettäväksi Slam Ball tai kuntopallon (max. 6kg) kanssa. Paisko pussia pallon kera kuin lekaa tai treenaa kahvakuulaharjoituksen tapaan.

Sujauta Slam Ball tai kuntopallo pussin sisään ja treeni voi alkaa

Slam Ballin kanssa voit paiskoa SmashBagia eli vahvistettua pussia kuin lekaa ja todella kova treeni on taattu. On muuten todella hyvää ja raskasta treeniä. Kovin painavaa palloa ei nimittäin tarvitse pussiin sulloa! Toimii myös erinomaisesti lyötäessä sivuille seiniin tai sitten moukarin tai kahvakuulan omaiseen harjoitteluun.

Tuotetiedot:

  • Soveltuu Slam Balleille ja kuntopalloille
  • Pallon maksimipaino 6 kg
  • SKU: 12905 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja