Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Soft Juna Lapsille

Nyt valikoimasta poistuvana tuotteena superalennuksella lasten huoneen hitti - Juna kuin leikkimökki. Mitat: P 124cm, L 80cm ja Korkeus 100cm. Valmistettu myrkyttömästä EVA-vaahtomuovista.

ILMAINEN TOIMITUS +250€ TILAUKSEEN
99
-62%259

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Nyt valikoimasta poistuvana tuotteena superalennuksella lasten huoneen hitti - Juna kuin leikkimökki. Mitat: P 124cm, L 80cm ja Korkeus 100cm. Valmistettu myrkyttömästä EVA-vaahtomuovista.

Pehmeästä vaahtomuovista rakentuva värikäs Soft Juna lasten leikkeihin

Pehmojunassa on lukemattomasti yksityiskohtia ja erinlaisia pintastruktuureja, jotka ovat kiinnostavaa tutkittavaa ja tunnusteltavaa pienelle junakuljettajalle. Pehmeistä paloista koottava monivärinen juna on mukavan turvallinen leikkiväline lapsille. Junassa on saranoidut aukeavat saluunamalliset ovet takana ja myös etuluukku aukeaa. Tästä pehmojunasta on takuulla hupia, riemua ja sisältöä leikkeihin pitkäksi aikaa!

Tuotetiedot:

  • Pituus 124 cm
  • Leveys 80 cm
  • Korkeus 100 cm
  • Valmistettu EVA -vaahtomuovista

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja