Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Agility rings - askellusrenkaat 12kplAskellusrenkaat ovat speed ladderin tapainen erinomainen väline jalkatyöskentelyn, räjähtävyyden, koordinaation ja tasapainon kehittämiseen. Tällä setillä viet ketteryysominaisuutesi täysin uudelle tasolle!

Setin 12 rengasta voidaan asetella halutulla tavalla erilaisiksi kuvioksi joista saa hyvinkin vaihtelevia plyometrisiä ja teknisiä harjoitteita.

Jalkojen ja tasapainon hyvä hallinta on tärkeää monessa lajissa kuten esimerkiksi jääkiekossa, jalkapallossa, tenniksessä, sulkapallossa ja kamppailulajeissa. Tällaisten monipuolisten askellusrenkaiden avulla tehtäviä harjoitteita onkin hyvä ottaa lajiharjoittelun tueksi.

Renkaiden halkaisija on 49 cm ja setti sisältää 12 kappaletta renkaita.

Avainsanat: askellusrenkaat, askellus, agility, agility rings, plyometric rings, plyorenkaat, plyo renkaat, plyo

Kaikkiin 150€ ylittäviin tilauksiin ilmainen toimitus.

Hinnat sisältävät Alv. 24 %

Yritykset ja yhteisöt: 
• voitte tilata tuotteita puhelimitse (0400 399 127) tai sähköpostilla myynti@dinox.fi. 
• toimitamme tilauksestanne laskun
• voitte ostaa tuotteita myös leasingilla. Kysy lisää myynnistämme.

 

Hinta:44.90 €

Suosittelemme myös

Dinox Hyppyboxi 3 in 1

dinox_hyppyboxi_plyobox_6.jpg&width=140&height=250
Kestävä ja laadukas koivuvanerinen hyppyboxi / plyobox crossfit- ja toiminnalliseen harjoitteluun. Saat yhdellä boxilla 3 eri hyppykorkeutta. Kahvat hyppyboxin päissä helpottavat sen nostamista ja siirtämistä. Myös boxin sivuissa olevan kädensijat helpottavat siirtelyä ja mahdollistavat erilaisten lihaskuntoliikkeiden..
Hinta: 189.00 €

Tekniikka aidat

tekniikka_aidat.jpg&width=140&height=250
Monikäyttöiset tekniikka aidat ketteryysharjoitteluun. Koko perheelle ja moniin lajeihin soveltuvilla tekniikka aidoilla saat tehokasta kuntoilua ja parannat ketteryyttäsi.
Helposti mukana kuljetettavilla tekniikka aidoilla voit treenata mm. nopeutta, pallonhallintaa, ohjaus harjoituksia ja tarkkuutta..
Hinta: 49.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »