Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Fight Striker Tarkkuus- ja lyöntipalloTarkkuus- ja lyöntipallo Fight Striker on paras väline harjoittaessa nopeutta, reagointia, ajoitusta ja tarkkuutta. Tarkkuus- ja lyöntipallon toiminta perustuu jalkojen sekä silmien ja käsien välisen koordinaation parantamiseen ja samalla kehittyy kestävyyskunto. Tarkkuus- ja lyöntipallo on tarkoitettu kamppailulajiharrastajien lisäksi myös kaikille kuntoilijoille, jotka haluavat parantaa omaa visuaalista tarkkuutta yhdessä lyöntikoordinaatiotreenin kanssa.

Pallo liikkuu kaikkiin suuntiin ja teline pysyy pystyssä painotetun jalustan avulla. Käyttäjä voi säätää pallon juuri hänelle sopivalle korkeudelle ja paikaksi voi valita minkä tahansa oviaukosta oksakoukkuun.

Avainsanat: tarkkuuspallo, lyöntipallo, nopeusharjoitus, kestävyyskuntoilu, pure

Kaikkiin 150€ ylittäviin tilauksiin ilmainen toimitus.

Hinnat sisältävät Alv. 24 %

Yritykset ja yhteisöt: 
• voitte tilata tuotteita puhelimitse (0400 399 127) tai sähköpostilla myynti@dinox.fi. 
• toimitamme tilauksestanne laskun
• voitte ostaa tuotteita myös leasingilla. Kysy lisää myynnistämme.

 

Hinta:49.95 €

Suosittelemme myös

Tunturi Pure Row 8.1 soutulaite

tunturi_pure_rower_8.1_soutulaite-1.jpg&width=140&height=250
Tunturi Pure Row 8.1 -soutulaite käyttää vastuksena vettä, jolloin veden ääni ja soutamisen tuntu aikaansaavat todellisen soutukokemuksen. Laiteen istuin on korkeammalla, joten myös kuntoutuspotilaat pääsevät helpommin laitteelle. Laite sopii myös vaativimmallekin kuntoilijalle ergonomisen istuimen ja..
Hinta: 1 499.00 €

Sprint hurdles

Sprint-hurdles-dinox-sport-1.jpeg&width=140&height=250
Kun haluat parantaa koordinaatiota, reagointia, liikenopeutta tai hankkia hyvän treenivälineen fitness treeneihisi, valitse Puren Sprint hudlerssit eli tekniikka- aidat. Tekniikka- aidoilla kehität kykyäsi liikkua nopeasti ja tehokkaasti. Aidat ovatkin Hyödyllinen kaikissa lajeissa -jalkapallossa, rugbyssa..
Hinta: 59.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »