Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

DINOX - Myymälä

Tiesitkö, että DINOX ei ole pelkkä verkkokauppa!
Dinoxilla on myös myymälä, joka sijaitsee Hollolan Keskikankaantiellä, noin 10 km Lahden keskustasta. 

Maksuvälineenä myymälässämme käy pankki- sekä luottokortit.

Myymälän osoite:

Keskikankaantie 25, 15860 Hollola

Myymälä avoinna:

Ark.  08-16
La-Su  Suljettu

Yleisesti Dinoxista

Dinox on kotimainen kuntosali- ja liikuntavälineiden valmistaja, -maahantuoja ja -myyjä. Palvelemme asiakkaitamme suuremmissa ja pienemmissä liikuntavälinehankinnoissa. Saat meiltä asiantuntija-apua suunnittelusta aina kokonaisvaltaiseen toteutukseen asti. Haluamme tarjota laadukkaita ja toimivia liikuntavälineitä – juuri sellaisia, joita itsekin käytämme! 

Myös erilaiset suunnittelu- ja toteutusratkaisut ovat keskeistä osaamistamme – ja oman valmistuksen osalta pystymme tarjoamaan myös räätälöityjä ratkaisuja. Suosittuja design-tuotteitamme ovat mm. Puolapuut, voimistelurenkaat, bObles-tuotteet, ilmajoogakankaat, patjat, jooga- ja hyvinvointituotteet, kuntosalivälineet ja -laitteet, lattiamateriaalit sekä lukuisat muut tyylikkäät liikuntavälineet!

 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja