Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

DINOX - Myymälä

Tiesitkö, että DINOX ei ole pelkkä verkkokauppa!
Dinoxilla on myös myymälä, joka sijaitsee Hollolan Keskikankaantiellä, noin 10 km Lahden keskustasta. 

Maksuvälineenä myymälässämme käy pankki- sekä luottokortit.

Myymälän osoite:

Keskikankaantie 25, 15860 Hollola

Myymälä avoinna:

Ark.  08-16
La-Su  Suljettu

Yleisesti Dinoxista

Dinox Sport Oy valmistaa liikuntavälineitä Dinox -tuotemerkillä. Toimitilamme sijaitsevat Hollolassa. Tuotekehityksessämme työskentelevät koulutetut liikunta-alan asiantuntijat ovat vuosien saatossa kehittäneet yli 100 liikuntavälinettä eri-ikäisten liikkumiseen. Pitkällisen tuotetestauksen, asiakaspalautteen ja asiantuntijoidemme harkinnan avulla olemme huolellisesti valinneet lukuisia tuotebrändejä täydentämään omaa valmistustamme. Kuuntelemme erityisesti käyttäjien asiakaspalautteita herkällä korvalla ja seuraamme aktiivisesti alan trendejä saadaksemme asiakkaiden käyttöön uusimmat ja parhaimmat välineet.

Tuotevalmistajana voimme varmistaa tuotteiden laadun olevan ensiluokkainen. Myös tuotteiden muokkaaminen tiloihin sopivaksi onnistuu. Toki myös värit ovat valittavissa. Kerro toiveesi, me toteutamme!


DINOX - Do It Now

 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja