Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Tuotteiden palautusohjeet

Tuotteiden palautusohjeet

Tuotteen palautus:

Palautukset käsittelemme välittömästi, kun lähetys on meille palautunut. Hyvitykset tehdään saman arkipäivän aikana, kun olemme vastaanottaneet palautusehdot täyttävän lähetyksen.

Ennen kuin palautat, tarkista seuraavat kohdat:

 1. Ennen palautusta tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta palautus on meillä tiedossa ja tiedämme odottaa tuotetta takaisin
 2. Varmista että tuotteet ja myyntipakkaus ovat edelleen myyntikuntoisia
 3.  Täytä mukaan lähetteen alaosa, tai vapaamuotoinen lähete, huolellisesti ja selkeällä käsialalla, jossa näkyy palautuksen syy, yhteystiedot ja tilausnumero.
 4. Pakkaa tavarat alkuperäisiin tuotepakkauksiin ja pakkaukset postituksen kestävään pakettiin.
 5. Ethän liimaa palautustarraa tai kirjoita tekstiä alkuperäiseen tuotelaatikkoon.
 6. HUOM! Huolehdi että palautus tulee POSTI Express -pakettina, eli perille toimituksena. Postin sopimustunnus on 638652
 7. Palautusosoite on seuraava:

Dinox Sport Oy / asiakaspalautus

Keskikankaantie 25

15860 Hollola

Tuote tulee pakata kuljetuksen kestävään pakkaukseen ja mukaan tulee laittaa täytetty asiakaspalvelulomake.

Postin toimipisteeseen jätettäessä paketin päälle tulee kirjoittaa palautustunnus. Postille tuo on 638652. Myös SmartPostin kautta palauttaminen onnistuu, ja tällöin saat tarvittavan Helposti-koodin osoitteesta posti.fi/palautapaketti syöttämällä paketin lähetystunnuksen.

Huom: Puolapuiden, pöytien, isojen rack telineiden (tai vastaavan koko- / painoluokan tuotteen) palautuksesta veloitamme 29,90 € palautus- ja käsittelymaksun sekä tilauksella olevan lähetyskulun. Nämä vähennetään palautettavasta kauppahinnasta. Jos palautettava tuote on liian suuri viedä itse Postiin, tai Posti ei voi vastaanottaa sitä kokonsa vuoksi, veloitamme lisämaksun noutokuljetuksen tilaamisesta. Noutokuljetuksen hinta määräytyy todellisen rahtikustannuksen mukaisesti.

Palautuksen voit tehdä myös suoraan myymäläämme omalla kuljetuksella (arkisin klo 8-16), jolloin palautuksesta veloitetaan vain tilauksella oleva lähetyskulu. Muistathan ilmoittaa meille palautuksesta hyvissä ajoin, jotta osaamme varautua vastaanottamaan sen. Paikan päälle tehdyn palautuksen hyvitys katsotaan tarkastamalla täyttääkö palautus muut palautusehtomme kohdat. Muiden tuotteiden palautuksesta veloitamme 9,90 € palautus- ja käsittelymaksun. Huomioithan, että vähennämme aina palautus- ja lähetyskulut palautettavasta kauppahinnasta.

Huomioithan myös, että tuotteilla, joihin on asiakkaan pyynnöstä tehty muokkauksia tai tuote on tehty asiakkaan mitoilla, ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Asiakaspalautuksesta tulee ilmoittaa meille aina sähköpostitse myynti@dinox.fi ja ilmoittaa palautettavan tuotteen tilausnumero.

Tuotteen vaihtaminen:

Haluatko vaihtaa tilaamasi tuotteen johonkin toiseen malliin? Vaihto onnistuu alla olevilla ohjeilla.

 1. Tee uudesta tuotteesta/tuotteista kokonaan uusi tilaus verkkokaupan kautta. Maksa uusi tilaus normaalisti. Hyvityksen alkuperäisestä tilauksesta tulet saamaan myöhemmin, kun alkuperäinen tilaus meille palautuu.
 2. Palauta tuote/tuotteet yllä olevien ohjeiden mukaan (tuoteen palautus)

Lisätietoa tuotevaihdoista

Tuotevaihdoissa pyydämme sinua tekemään uuden tilauksen sen vuoksi, että joskus palautuslähetysten saapuminen meille voi kestää 1-2 viikkoakin riippuen kuljetusyhtiön toimintatavoista. Tästä johtuen kannattaa uudesta tuotteesta/tuotteista tehdä kokonaan uusi tilaus verkkokaupan kautta. Asiakkaana saat oikean tuotteen paljon nopeammin käyttöösi mikäli siitä tehdään heti uusi tilaus. Vaihdettava tuote palautuu meille kuljetusyhtiön kyydissä aikanaan ja palautettavista tuotteista hyvitetään rahat heti sinulle takaisin kun tuotteet on tarkastettu.

Tarkemmat tiedot mm. lunastamattoman paketin kuluista Dinox verkkokaupan toimitusehdoista täältä.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja