Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

DINOX - Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä Dinoxista, toimituksiin-, palautuksiin-, maksutapoihin- ja mahdolliseen rahoitukseen ym. liittyen.

 

Mikä on Dinox?

Dinox on Suomalainen liikunta- ja kuntoiluvälineiden valmistaja ja maahantuoja. Osa Dinox-valikoiman tuotteista valmistetaan tehtaallamme Hollolassa tai alihankkijoillamme Päijät-Hämeessä. Tuotevalmistajana voimme valmistaa tuotteet myös asiakkaan toiveiden mukaan. Oman valmistuksen lisäksi maahantuomme ja jälleenmyymme maailman johtavien brändien kuntoiluvälineitä. Olemme valinneet myyntiin vain sellaisia tuotteita joita myös itse voisimme käyttää. Valikoimistamme löytyvät puiset ja metalliset puolapuut, telineet, treenikehikot, patjat, suojat, kuntokeskukset, kuntosalilaitteet, balettitangot, voimisteluvälineet, levypainot, tangot, kahvakuulat, käsipainot, pallot, pelivälineet, eri urheilulajien varusteet sekä monet muut perinteiset tai viimeisintä huutoa olevat liikuntavälineet.

Mistä on syntynyt Dinox-nimi ja slogan DO IT NOW?

Liian usein aloitamme liikkumisen maanantaina, vuodenvaihteessa, juuri ennen kesää, sittenkun lapset ovat isompia, kun työkiireet helpottavat jne. Aina löytyy uusia syitä siirtää liikkumisen aloittamista myöhemmäksi. Mielemme kehittää aina muka jonkun paremman ajan aloittaa kuin nyt. Mutta usko pois, että parempaa hetkeä kuin nyt, ei aloittamiselle tule. Jos aina lykkäämme omasta itsestämme huolehtimisesta tai liikkumisen aloittamista myöhemmäksi huomaamme pian, että aloittaminen muuttuu aina vain vaikeammaksi. Painoa alkaa kertyä, olo on kehno, kunto huono ja yksinkertaisesti oma mieli tietää, että näin minun ei ole hyvä olla.

Liikunnan aloittamisen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että alat juosta kymmenen kilometrin lenkkejä ja ilmoittaudut liutaan ryhmäliikuntatunteja. Enemmän kyse on siitä, että teet itse valinnan, että tästä hetkestä alkaen alat muuttaa pikkuhiljaa elämäntapojasi parempaan suuntaan. Portaiden nousu hissin sijaan, tavallista arkiliikuntaa kotona, muutama leuka ovenpielessä jne. 

Me Dinoxilla haluamme kannustaa sinua tässä valinnassasi. Haluamme tarjota sinulle ensiluokkaisia liikuntavälineitä joista todella tunnet saavasi käyttämällesi rahalle vastineen. Haluamme, että välineillämme saamme hymyn kasvoillesi ja tiedät, että tulet onnistumaan tavoitteissasi.

Dinoxin välinevalikoima valmistetaan juuri tätä päämäärää ajatellen -tunteella ja taidolla juuri Sinulle. Meidän kaikkien tärkein henkilö olemme me itse. Vaalitaan siis omaa hyvinvointia. Se palkitsee itsemme lisäksi myös läheisemme.

Dinox nimi kuvaa juuri tämänlaista aitoa ja liikunnallista elämänasennetta. Tartutaan liikkumiseen heti tai sitten voidaan vetää ruksit päälle omalle hyvinvoinnille. Asenne lähtee Sinusta – me tarjoamme siihen parhaat välineet ja asiantuntijan tuen. Oletko valmis - DO IT NOW!

Miksi valita Dinox?

 • Tuotteemme ovat tarkoin valittuja ja korkealaatuisia, jotka kestävät käyttöä vuodesta toiseen. Tuotteitamme on käytössä lukuisilla kuntosaleilla, julkisilla liikuntapaikoilla sekä kotikäyttäjillä.
 • Dinox Sport on suomalainen yritys ja meillä on tuotantotilat sekä iso varasto Hollolassa. Dinox toimii tuotteiden valmistajana ja maahantuojana ilman välikäsiä.
 • Oman maahantuonnin ja yhteistyökumppaniverkostomme avulla voimme tarjota laajoja ja monipuolisia kokonaisuuksia. Asiakas hyötyy tästä niin, että saa tuotteet yhdestä osoitteesta ja kokonaisvastuu toimituksesta on Dinoxilla.
 • Pidämme tuotteita paljon varastossa. Tämä tarkoittaa, että pystymme toimittamaan tilatut tuotteet nopealla aikataululla.
 • Oman valmistuksen vuoksi pystymme vastaamaan myös erikoistoiveisiin tuotteiden mitoituksen, värien jne. suhteen.
 • Vastaamme siitä, että asiakas saa rahalleen kunnon vastineen. Haluamme palvella asiakasta mahdollisimman hyvin ja pyrimme pitkäaikaisiin asiakas-suhteisiin.
 • Ajattelemme, että tyytyväinen asiakas on paras myyntimiehemme. Siksi haluamme, että asiakas on 100% tyytyväinen toimituksemme jälkeen.
 • Nopea reagointi. Dinox Sport on joustava yritys, jossa asioihin reagoidaan nopeasti. Asiakkaalle tämä tarkoittaa, että asiat hoituvat sovitusti, aikataulut pitävät ja mahdollisiin kysymyksiin vastataan heti.
 • Asioita tehdään pitkäjänteisesti, rehellisesti ja yhteistyönä eri kumppaneiden kesken. Tämä koskee niin Dinoxin alihankkijoita, kumppaneita kuin asiakkaitakin. Luottamus puolin ja toisin on kaupankäynnin perusta.
 • Asiantuntijamme tuntevat liikuntatoimialan niin julkisen, yksityisenkin kuin seuratoiminnankin osalta. Tuotesuunnittelussa kaikki tuotteet testataan liikunta-alan ammattipätevyyden omaavan henkilöstön toimesta.

Millä maksutavoilla ja miten Dinox.fi verkkokaupassa voi ostaa?

Maksutavat - Avarda

VERKKOMAKSU
Verkkomaksu on mahdollista OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille. Maksaminen tapahtuu pankin sivuilla ja onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.​

KORTTIMAKSU
Korttimaksu on mahdollista Visa, Visa Electron, Maestro sekä MasterCard -korteilla. Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksupalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.​

MOBILEPAY
Mobilepay on korttimaksuun perustuva maksu, jossa maksu viimeistellään Mobilepay-sovelluksessa. Valitsemalla Mobilepayn, sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Netsin maksukorttipalvelussa annat puhelinnumerosi, avaat Mobilepay-sovelluksen matkapuhelimeltasi, jossa voit hyväksyä ja viimeistellä maksun. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme. Maksunsaajana näkyy Avarda, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.​

Maksukorttien lisäksi maksu onnistuu myös:

 • Lasku, jolloin saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Avarda - lasku ehdot ovat saatavilla täällä.
 • Tili, jolloin voit myös jakaa ostoksesi osiin pidemmälle maksuajalle. Avarda - tilin ehdot ovat saatavilla täällä.
 • Yrityslasku, jolloin maksuaikaa 30 päivää. Edellyttäen Y-tunnuksen ja tarkistamme henkilöllisyytesi vahvan tunnistautumisen avulla.

Onko Dinox verkkokaupan tuotteilla takuuta?

Tuotteisiin, joille emme ole määrittäneet verkkokaupassamme erillistä takuuaikaa, sovelletaan kansallisia virhevastuuta koskevia säännöksiä (kuluttajansuojalain luku 5). Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että korvaamme tuotteissa ensimmäisen 6kk aikana ilmenneet materiaali- ja valmistusvirheet. Materiaali- ja valmistusvirheet ilmenevät yleensä ensimmäisellä käyttökerralla tai pian käyttöönoton jälkeen. Mikäli ongelmaa ei ilmene ensimmäisten käyttökuukausien aikana, sitä tuskin ilmenee. Kaikki tuotteet kuluvat käytössä, niin myös kuntoiluvälineet. Tuotteen kulutuskestävyyteen vaikuttavatkäytön aktiivisuuden lisäksi myös tuotteen valmistusmateriaalin luontaiset ominaisuudet. Koska tuotevalikoimamme on laaja, käytämme tuotteiden valmistamiseen lukuisia erilaisia materiaaleja. Lisäksi tuotteiden käyttötarkoitukset ja käyttöasteet vaihtelevat. Näiden syiden vuoksi, käsittelemme materiaali- ja valmistusvirheet aina tapauskohtaisesti.

Ole siis välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme, jos jossain tuotteessa ilmenee ongelmia.

Onko Dinox verkkokaupasta tilaaminen turvallista?

Ehdottomasti. Maksut verkkokaupassa välittää Avarda, joka toimii kansainvälisesti Pohjoismaissa ja Virossa. Avardan toimipiste sijaitsee myös Helsingissä. Olemme sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja. Jos et halua tilata verkon kautta, voit tehdä tilauksen myös puhelimitse. Toki voit myös tulla asioimaan Hollolassa sijaitsevaan myymäläämme.

Missä tuotteenne on valmistettu?

Oman kotimaisen tuotantomme ja kotimaisten alihankkijoidemme lisäksi meille tulee tuotteita mm. Kiinasta, Saksasta, Englannista, Espanjasta ja Yhdysvalloista.

Millä toimitustavalla tilatut tuotteet toimitetaan?

Tilaukset toimitetaan Postin-, Matkahuollon- ja Kotimaan rahti palveluita käyttäen.

 • TOIMITUS POSTIIN 5,90 € Toimitetaan asiakasta lähimpänä ja vapaana olevaan noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin. Saapumisilmoitus toimitetaan tekstiviestinä. Pakettia säilytetään 7 vuorokautta, jonka jälkeen se palautetaan lähettäjälle. Paketin koko enintään 100 x 60 x 60 cm.
 • TOIMITUS KOTIOVELLE 14,90 € Jakeluaika toimitusosoitteeseen sovitaan postipalvelun lähettämällä tekstiviestillä tai soitolla. Jakelu tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 8-21. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan lähimpään Postiin. Pakettia säilytetään 7 vuorokautta, jonka jälkeen se palautetaan lähettäjälle. Paketin enimmäispaino 25 kg.
 • KOTIMAAN RAHTI 49 € Isokokoiset tuotteet toimitetaan aina kotipihaan. Näitä ovat mm. trampoliinit, muutamat puolapuumallimme, rack telineet tai muut tuotteet joiden paino on yli 25 kg tai pituus yli 3 m. Lähetyksen voi sovittaessa jättää myös pihaan ilman vastaanottajan paikallaoloa. Vastuu lähetyksestä siirtyy tällöin vastaanottajalle. Toimitusosoitteeseen tulee päästä kuorma-autolla, jotta lähetys tulee voida toimittaa perille. Rahtilähetykseen ei kuulu sisään- tai kerroskanto. Jakelu sovitaan rahtipalvelun lähettämällä tekstiviestillä tai soitolla. Vastaanottajan velvollisuus on tarkistaa saapuvan lähetyksen kunto yhdessä kuljettajan kanssa ennen rahtikirjan kuittaamista. Lähetyksen mahdollinen poikkeama (esim. kuljetusvaurio), tulee kirjata rahtikirjaan yhdessä kuljettajan kanssa. Rahtilähetyksen palauttaminen on maksullista.
 • NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 € Saat ilmoituksen sähköpostilla, kun tilaus on käsitelty ja noudettavissa myymälästämme osoitteesta Keskikankaantie 25, Hollola. Jos haluat ilmoitustavaksi tekstiviestin, niin mainitse asiasta tilauksen yhteydessä. Noutoaika pääasiassa arkisin klo 8-16, mutta erikseen sovittaessa onnistuu muulloinkin.

Kuinka kauan toimitus kestää?

Varastossa olevat tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti jo samana päivänä, jos tilaus tehdään aamupäivällä. Tällöin tilaus on perillä yleensä jo seuraavana postipäivänä tilauksesta. Jos tavaraa ei ole varastossa, ilmoitamme tuotesivulla arvioidun toimitusajan, ja toki mieluummin ylä- kuin alakanttiin.

Voinko jotenkin seurata tilaukseni etenemistä?

Kyllä. Suoritettuasi tilauksen lähetämme automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistusviestissä on linkki tilausten seurantasivulle, josta näet mm. tilauksen tilan järjestelmässämme, sekä postin tai matkahuollon seurantakoodin, kun paketti on lähetetty. Seurantakoodilla voit seurata pakettisi kulkua Postin tai Matkahuollon sivuilta.

Myydäänkö Dinox verkkokaupassa yrityksille vai yksityisille kuluttajille?

Me myymme molemmille - sekä yrityksille ja yksityisille kuluttajille.

Miten toimin, jos olen yritys tai yhteisö ja haluan tilata Dinox verkkokaupasta?

Suurimpia asiakkaitamme ovat kaupalliset kuntosalit ja kuntosaliketjut, julkishallinnon eri toimialat, kuten kunnat, koulut, päiväkodit, liikuntatoimi, terveysasemat ja sairaalat, pelastuslaitokset, poliisi, Puolustusvoimat, rakennusliikkeet, yksityiset ja julkiset terapiayksiköt, hotellit, oppilaitokset, eri toimialojen yritykset (toimistoliikunta ja yritysten kuntotilat), järjestöt ja urheiluseurat, taloyhtiöt sekä sisustussuunnittelijat. 

Voitte lähettää tilauksenne tuotteen tuotenumeron kera meille suoraan sähköpostilla osoitteeseen myynti(at)dinox.fi tai puhelimitse soittamalla numeroon 010 200 3080.

Lähetättehän myös: Toimitusosoite + yhteyshenkilö ja hänen puhelinnumeronsa rahtiliikkeen yhteydenottoa varten. Laskutusosoite tarvittavine viitteineen. Laskutapoina käytämme ensisijaisesti sähköistä laskutusta, mutta myös sähköpostilaskutus tai kirjelaskutus onnistuu. 

Kaikki sivuillamme näkyvät hinnat sisältävät alv 24 %.

Olemme mielellämme avuksi kysymyksissänne tuotteisiin tai tilauksiin liittyen. 

Onko yrityksen mahdollista saada rahoitustarjousta?

Kyllä! Kauttamme saat erittäin kilpailukykyisen rahoitustarjouksen hankinnoillesi. Leasingtarjoukset teemme yhteistyössä Grenke Leasingin kanssa. Hankittavat tuotteet toimivat rahoituksen vakuutena!

Miksi Leasingin

Yrityksen ei kannata sitoa pääomaa hankintoihin. Mikäli investointi ei kasvata arvoaan sen käyttöaikana, kannattaa se hankkia leasingrahoituksella. Käytä investointipääoma yrityksesi kehittämiseen ja hoida hankinnat leasingilla.

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden. GRENKE omistaa leasingkohteen sopimuskauden ajan ja laskuttaa vuokraa tuotteiden käytöstä. Sopimuskauden jälkeen neuvottelet ensisijaisesti jälleenmyyjän kanssa tuotteiden omistusoikeudesta. Rahoituksen kulu on GRENKEllä kiinteä, joten vuokran kuukausierät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Vuokran ennakoitavuus helpottaa investointisi tuoton suunnittelua, yrityksesi budjetointia ja kassanhallintaa. Leasing on suomalaisessa kirjanpidossa taseen ulkopuolinen vastuu, se ei rasita yrityksen kassaa. Konsultoi kirjauksissa omaa kirjanpitäjääsi, jotta yrityksesi maksuvalmius säilyy. Hankintojen käyttöönottokustannukset, kuten asennus-, toimitus tai koulutuskulut voidaan liittää leasingsopimukselle. Saat myös tarvittaessa eri sopimusten laskut meiltä yhtenä koontilaskuna, mikäli teette hankintoja useilta eri toimittajilta. Tämä vähentää työtä laskujen käsittelyssä. Kun liiketoimintasi uudistuu ja kasvaa, leasingrahoituksella saat joustavasti käyttöösi ajanmukaiset tuotteet tukemaan yrityksesi liiketoimintaa. Leasingissa vuokrattava kohde toimii lähtökohtaisesti ainoana vakuutena rahoitukselle.

Leasinghyödyt tiivistettynä

   • Kulujen ennakoitavuus ja budjetoinnin helppous
   • Investointipäätösten helpottuminen
   • Välinevuokrat vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa
   • Ei rasita yrityksen kassaa, pääoma tuottavammassa käytössä
   • Mahdollisuus lunastaa laitteet perusvuokrakauden päätteeksi
   • Ei erillisiä vakuuksia – tuotteet toimivat vakuutena

Esimerkki rahoituksesta: Laitehankinnat 3000 eur, alv 0% 60 kk rahoituksella= 56,37 eur alv 0%/ kk. Rahoitusvaihtoehtomme ovat 12, 24, 36, 48 ja 60 kk

Miten aktivoin saamani kampanjakoodin Dinox verkkokaupassa?

 • Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin.
 • Mene sivun alalaitaan (footer osioon) ja siellä kohtaan Asiakaspalvelu.
 • Klikkaa kohtaa Lunasta kampanjakoodi.
 • Kirjoita alennuskoodikenttään saamasi kampanjakoodi ja klikkaa vahvista painiketta. Näet koodin aktivoitumisen merkiksi hetken vihreällä huomiotekstillä järjestelmän vahvistusilmoituksen asiasta.
 • Mene ostoskoriin, jossa näet tilaamiesi tuotteiden loppusummassa kampanjakoodin mukaisen alennuksen.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja