Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 0400 399 127 (8-16)

Yritys-/ Yhteisöasiakkaat

Dinox henkilöstö koostuu liikunta-ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka mielellään auttavat sinua valitsemaan kohteeseesi sopivimmat tuotteet. Asiantuntijoina ymmärrämme liikuntavälineistölle ja-ympäristölle asetettavat vaatimukset niin liikkujan tai urheilijan kuin toiminnanharjoittajankin näkökulmasta.

Suurimpia asiakkaitamme ovat kaupalliset kuntosalit ja kuntosaliketjut, julkishallinnon eri toimialat, kuten kunnat, koulut, päiväkodit, liikuntatoimi, terveysasemat ja sairaalat, pelastuslaitokset, poliisi, Puolustusvoimat, rakennusliikkeet, yksityiset ja julkiset terapiayksiköt, hotellit, oppilaitokset, eri toimialojen yritykset (toimistoliikunta ja yritysten kuntotilat), järjestöt ja urheiluseurat, taloyhtiöt sekä sisustussuunnittelijat. 

Ota asiantuntijamme avuksi tiimiisi: Suunnitellaan ja valitaan yhdessä parhaat tuotteet juuri Sinun liikuntaympäristöösi. Kauttamme saat myös erittäin kilpailukykyisen rahoitustarjouksen hankinnoillesi. Hankittavat tuotteet toimivat rahoituksen vakuutena.

Voitte lähettää tilauksenne tuotteen tuotenumeron kera meille suoraan sähköpostilla osoitteeseen myynti(at)dinox.fi tai puhelimitse soittamalla numeroon 0400 399 127.

Lähetättehän myös toimitusosoitteen, yhteyshenkilön ja hänen puhelinnumeronsa rahtiliikkeen yhteydenottoa varten, sekä laskutusosoite tarvittavine viitteineen. Laskutapoina käytämme ensisijaisesti sähköistä laskutusta, mutta myös sähköpostilaskutus tai kirjelaskutus onnistuu. 

Kaikki sivuillamme näkyvät hinnat sisältävät alv 24 %.

Olemme mielellämme avuksi kysymyksissänne tuotteisiin tai tilauksiin liittyen. 

Laskutus: 

Verkkolaskuosoite/OVT: 003725413135

Operaattoritunnus: ITELFIHH

Dinox Sport Oy, Y-tunnus: 2541313-5

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja, voitte toimittaa laskunne pdf muodossa sähköpostiosoitteeseen: dinox.reskontra(at)kivalta.fi

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 0400 399 127

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja