Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Korkeussäädettävä 80-120cm välillä

Balettitanko Studio Dinox

Tukeva ja tyylikäs siirreltävä jalallinen balettitanko. Sopii hyvin eripituisille käyttäjille korkeussäädön 80-120 cm ansiosta. Tankona on lakattu koivutanko ja sen mitat on: Ø41mm, P 250cm.

Hinta alk.799

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
3 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Tukeva, laadukas tuote. Toimii täydellisesti!
  fi
  Lindström M 17.6.2024
 2. 5
  fi
  K J 8.11.2023
 3. Aivan loistava tukikaide. Jämäkkä ja tyylikäs!
  fi
  K K 28.9.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Tukeva ja tyylikäs siirreltävä jalallinen balettitanko. Sopii hyvin eripituisille käyttäjille korkeussäädön 80-120 cm ansiosta. Tankona on lakattu koivutanko ja sen mitat on: Ø41mm, P 250cm.

Dinox Balettitanko Studio 250 cm on jokaisen tanssisalin vakiovaruste. Baletti on elegantti ja kaunis laji ja näin ollen se vaatii myös hyvät puitteet lajin harjoitteluun. Dinox Balettitanko Studio on tukeva ja yksinkertaisen tyylikäs siirreltävä balettitanko.

Seinään kiinnitettävästä tangosta poiketen se sopii hyvin eripituisille käyttäjille, koska siinä on portaaton korkeussäätö 80 - 120 cm välillä. Tanko on pituudeltaan 250 cm, joten siinä mahtuu harjoittelemaan useampi samaan aikaan.

Balettitanko Studion säätöjalkojen pohjalevy ja tankokiinnike ovat hitsattu kiinteäksi. Pohjalevy on suunniteltu juuri sopivan kokoiseksi pitämään teline vakaasti pystyssä harjoituksen aikana. Lisäksi tämä mahdollistaa sen, että Balettitanko Studiota ei tarvitse kiinnittää lattiaan.

Balettitanko Studio on tyylikäs kokonaisuus ja siirreltävyytensä ansiosta se on helppo ottaa tarvittaessa esille ja siirtää sivuun.

Tuotetiedot:

 • Tangon pituus: 250 cm
 • Tangon halkaisija: 41 mm
 • Tangon materiaali: lakattu koivu
 • Säätöjalat (tangon portaaton säätö 80-120 cm)
 • Säätöjalkojen materiaali: jauhemaalattua metallia
 • Ei tarvitse kiinnittää lattiaan
 • Rungon väri: valkoinen tai musta
 • 100 % kotimainen, Suomessa valmistettu Dinox tuote

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja