Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

bObles - Motoriikkaa kehittäviä leluja lapsille

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

bObles on maailman johtavin lasten motoriikkaa kehittävien leikkivälineiden valmistaja. bObles tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia ja hauskoja tuotteita, jotka innostavat ja rohkaisevat lasten liikunnallisuutta ja motoriikan kehitystä. Jokainen bObles-tuote on suunniteltu huolellisesti ottaen huomioon lasten tarpeet ja kehitysvaiheet. Tuotteiden ergonominen muotoilu edistää tasapainon, koordinaation, voiman ja liikkuvuuden kehittymistä lapsilla. Ne kannustavat myös luovaan leikkiin ja mielikuvituksen käyttöön. bObles tuote on lisäksi myös esteettisesti ajaton, laadukas tuote, joka on suunniteltu useiden sukupolvien käyttöön ja näin ollen tuote edustaa vastuullista valintaa.

Miksi bObles on hyvä valinta lapselle?

Motorinen aktiivisuus on tärkeää jo aivan ensimmäisistä elinvuosista lähtien ja siksi bObles tuotteet ovat tärkeä osa valikoimaamme. bObles tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäästi muotoiltuja tuotteita joita voi käyttää myös huonekaluina ja mikä parasta - ne aktivoivat lasta touhuamaan ja temppuilemaan. Tuotteidemme suunnittelussa on otettu huomioon myös siis vahvasti esteettisyys, joten ne sopivat täydellisesti osaksi lastenhuonetta tai leikkitilaa. Laajasta värivalikoimasta löytyy varmasti mieleinen värisävy joka kotiin. bObles tuotteet ovat houkuttelevia ja monipuolisia sekä ne tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia erilaisten leikkien ja aktiviteettien toteuttamiseen.

bObles-tuotteet ovat valmistettu korkealaatuisista ja turvallisista materiaaleista, jotka kestävät kovaa käyttöä ja varmistavat pitkän käyttöiän. Valikoimamme sisältää muun muassa tuotteita tasapainoiluun, keinumiseen, kiipeilyyn, istuimiksi ja puuhapöydiksi sopivia leikkivälineitä, jotka haastavat ja kehittävät lasten motoriikkaa. 

bObles tuotteiden suosio

bObles-tuotteet ovat saavuttaneet laajaa suosiota niin pienten lasten vanhempien kuin ammattilaistenkin keskuudessa, kuten päiväkodeissa, lastentarhoissa ja kouluissa. Ne ovat osoittautuneet erinomaisiksi leikkivälineiksi lasten motoriikan kehittämisessä ja tarjoavat samalla iloa ja hauskuutta leikin muodossa. 

Kun valitset Bobles-tuotteen, voit olla varma siitä, että annat lapsellesi laadukkaan ja kehittävän leikkivälineen, joka edistää motoriikkataitoja ja tarjoaa samalla lukemattomia tunteja hauskaa ja mielikuvituksellista leikkiä. bObles on valinta, jotka ovat paljon muutakin kuin pelkkiä tuotteita. bObles on elämäntapa lapsille. Se perustuu uskoon siitä, että lapselle on suurta hyötyä liikkumisesta ja kehon käyttämisestä. Oman kehon tunteminen tekee onnelliseksi, lisää itseluottamusta, oppimiskykyä ja sosiaalisia valmiuksia. 

Löydät kaikki bObles-tuotteemme täältä! 

bObles tuotteet on helppo huoltaa

 • Kaikki bObles huonekalut valmistetaan myrkyttömästä ja helposti puhdistettavasta EVA-vaahtokumista.
 • Ennen käyttöönottoa suihkuta bObles -kaluste kauttaaltaan märäksi. Kasteleminen sulkee pienet huokoset pinnalta ja kaluste ei kerää pölyä.
 • Käytä bObles-tuotteiden puhdistamiseen neutraalia yleispesuainetta.
 • bObles-tuotteita voi puhdistaa kosteapyyhkimällä ja mahdollisia tahroja paikallisesti voimakkaammalla liuoksella.
 • bObles-tuotteita voi vesipestä esim. suihkussa harjaamalla pehmeällä harjalla.
 • Tussin jäljet tms. voi hioa pois hienolla hiekkapaperilla. Jälki jää tuotteen pintaan, eikä imeydy syvälle.

Suosituimpia bObles tuotteita

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja