Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

BodyPump Setti Dinox, 18,5kg

Ryhmäliikuntaan kuin kotiharjoitteluunkin soveltuva bodypumpsetti. Sis. pehmustetun tangon, kumitetut painolevyt ja lukot. Setin kokonaispaino on 18,5kg.

121,26
-6%129
Tuotenumero: HS14170

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
5 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Ihana setti kotiin kylmiin päiviin kun ei jaksa salille lähteä. Mukava, kun tanko pehmustettu.
  fi
  J U 5.1.2024
 2. Vastasi odotuksia. Just passelit ja mukavat käteen. Nopea toimitus plussaa.
  fi
  Törrönen P 29.12.2023
 3. Tosi hyvä kuntoiluväline. Piti ostaa heti lisäksi myös 10kg levypainot
  fi
  Hyytinen N 7.8.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Ryhmäliikuntaan kuin kotiharjoitteluunkin soveltuva bodypumpsetti. Sis. pehmustetun tangon, kumitetut painolevyt ja lukot. Setin kokonaispaino on 18,5kg.

BodyPump on monipuolinen voimaharjoittelu- / kuntoilumuoto, joka tarjoaa lukuisia terveydellisiä ja liikunnallisia hyötyjä. Pituutta tangolla on 140 cm. Pump tanko on miellyttävästi pehmustettu ja näin ollen siitä saa hyvän pidon. Tangon pikalukot kuuluvat pakettiin ja mahdollistavat nopeat painojen vähentämisen ja lisäämisen. Levypainoissa olevat kädensijat mahdollistavat niiden käytön myös omana treenivälineenä esimerkiksi vatsalihasliikkeitä tehdessä levypaino kädessä tai vaikka käsipainona. 

BodyPump harjoitus käyttää eri lihasryhmiä, mikä auttaa vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Säännöllinen BodyPump-treeni edesauttaa kiinteyttämään ja muokkaamaan kehoa, lisäämällä lihasmassaa ja polttamalla rasvaa. Intensiivinen voimaharjoittelu lisää myös kehon aineenvaihduntaa, mikä auttaa polttamaan kaloreita treenin aikana ja sen jälkeen. Painojen käyttö harjoituksissa edistää luuston vahvistumista ja auttaa ehkäisemään osteoporoosia. BodyPump harjoitus varsinkin ryhmäliikunnassa sisältää monipuolisia liikkeitä, jotka parantavat kehonhallintaa ja koordinaatiota.

Parasta on liikunnan tuoma mielihyvä ja endorfiinien vapautuminen kehossa ja näin ollen parantaa mielialaa ja vähentää stressiä.

Halutessasi 20 kg lisäpainoa Bodypump settiin löydät 30 mm tankoon sopivat lisäpainolevyt täältä

Tuotetiedot:

 • Paino 18,5 kg
 • 1 x 140 cm pehmustettu tanko
 • 2 x pikalukko
 • 2 x 1,25 kg levypaino
 • 2 x 2,5 kg levypaino
 • 2 x 5 kg levypaino
 • Levypainojen materiaali: kumi
 • SKU: 14170

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja