Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Parkour Bouncy Blokki Dinox

Erikoissisusrakenteen johdosta toimii melkein kuin trampoliini, mutta on kuitenkin riittävän tukeva erilaisiin hyppyharjoitteisiin. Saatavilla kahta kokoa.

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
Hinta alk.499

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Erikoissisusrakenteen johdosta toimii melkein kuin trampoliini, mutta on kuitenkin riittävän tukeva erilaisiin hyppyharjoitteisiin. Saatavilla kahta kokoa.

Bouncy Parkour Blokki toimii lähes kuin trampoliini

Tämän blokin materiaalina toimii pehmeä vaahtomuovisisus ja päällä 5 cm kerros solumuovia. Toimii melkein kuin trampoliini, kuitenkin se on riittävän tukeva erilaisiin hyppyharjoitteisiin. Parkour Blokkeja on valikoimassamme kahta kokoa.

Tuotetiedot:

  • Kokovaihtoehdot: 200 x 100 x 60 cm tai 100 x 100 x 60 cm
  • Materiaali: vaahtomuovi + solumuovi
  • Vakioväri: Kelta / musta
  • Saatavana myös värivaihtoehdot: sininen, punainen, musta ja vihreä. Halutessasi näistä väreistä patjan, ota yhteyttä myynti@dinox.fi

Toimitusaika tilauksesta on noin 2 viikkoa.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja