Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Cold Recovery Doubleball

 

Valikoimasta poistuva tuote nyt Super edullisesti. Tuplapallon muoto mahdollistaa nopean ja tehokkaan kivunlievityksen etenkin niskan-, selän-, hartioiden- ja pohkeiden alueilla.

9,90
-60%24,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Valikoimasta poistuva tuote nyt Super edullisesti. Tuplapallon muoto mahdollistaa nopean ja tehokkaan kivunlievityksen etenkin niskan-, selän-, hartioiden- ja pohkeiden alueilla.

Cold Recovery Doubleball kylmähierontatuplapallo yhdistää myofascia- ja kylmähoidon

Tuplapallon muoto mahdollistaa nopean ja tehokkaan kivunlievityksen etenkin niskan, selän, hartioiden ja pohkeiden alueilla. Kylmähierontapallon sisällä on kylmägeeliä ja se voidaan laittaa pakastimeen. Kylmähoito lievittää harjoittelun, vamman tai niveltulehduksen seurauksena tulleita alueellisia tulehduksia ja turvotusta. Käyttö mahdollistaa rennommat lihakset, laajemman liikkuvuuden ja paremman ryhdin. 

Tuotetiedot:

  • Pituus 12,8 cm
  • Halkaisija 6,4 cm

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja