Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Ryhmä- sekä kotiharjoitteluun

BodyPump Setti Dinox Pro 20kg

Salille ohjattuun ryhmäharjoitteluun kuin kotiharjoitteluunkin soveltuva bodypumpsetti käsikahvallisilla levypainoilla. Setin kokonaispaino on 20kg.

139,97
-6%148,90
Tuotenumero: HS14418-15540

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
3 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Laadukkaan oloinen setti, jossa painojen vaihto sujuu todella helposti.
  fi
  H T 6.4.2024
 2. Loistava setti !
  fi
  Saari P 7.3.2024
Usein kysytyt kysymykset
21.12.2022 Tuom8 J,  Paljonko painoja kyseinen tanko kestää tai siihen saa laittaa?
Hei, Kiitos viestistä. Bodypump tangolle on suositeltu kantavuus 50kg. -Tomi Dinoxilta.

Salille ohjattuun ryhmäharjoitteluun kuin kotiharjoitteluunkin soveltuva bodypumpsetti käsikahvallisilla levypainoilla. Setin kokonaispaino on 20kg.

Laadukas BodyPump setti soveltuu niin salilla tapahtuvaan ohjattuun ryhmäharjoitteluun kuin itsenäiseen kotiharjoitteluunkin. Setissä on käsikahvalliset levypainot, joiden materiaali on äärimmäisen kestävää polyuretaania (TPU). Tämä materiaali on kulutuskestävyydeltään jopa kolminkertainen kumitettuihin painoihin verrattuna. Näissä painoissa ei ole myöskään mitään hajua!

Pituutta tangolla on 140 cm, se on miellyttävästi pehmustettu ja siitä saa hyvän pidon. Tangon pikalukot kuuluvat pakettiin ja mahdollistavat nopeat painojen vaihdot. Levypainoissa olevat kädensijat mahdollistavat niiden käytön myös omana treenivälineenä esimerkiksi vatsalihasliikkeitä tehdessä levypaino kädessä tai vaikka käsipainona. Lisäksi nämä levypainot eivät ole kumia, vaan äärimmäisen kestävää polyuretaania. Näiden levypainojen kulutuskestävyys on jopa kolminkertainen kumitettuihin painoihin verrattuna. Näissä painoissa ei ole myöskään mitään hajua!

BodyPump harjoitus käyttää eri lihasryhmiä, mikä auttaa vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Säännöllinen BodyPump-treeni edesauttaa kiinteyttämään ja muokkaamaan kehoa, lisäämällä lihasmassaa ja polttamalla rasvaa. Intensiivinen voimaharjoittelu lisää myös kehon aineenvaihduntaa, mikä auttaa polttamaan kaloreita treenin aikana ja sen jälkeen. Painojen käyttö harjoituksissa edistää luuston vahvistumista ja auttaa ehkäisemään osteoporoosia. BodyPump harjoitus varsinkin ryhmäliikunnassa sisältää monipuolisia liikkeitä, jotka parantavat kehonhallintaa ja koordinaatiota.

Parasta on liikunnan tuoma mielihyvä ja endorfiinien vapautuminen kehossa ja näin ollen parantaa mielialaa ja vähentää stressiä.

Tuotetiedot:

 • Tangon pituus: 140 cm
 • Tanko on 30 mm levypainoille
 • Tangon paino: 2,5 kg
 • Tangon kantavuus: 50 kg
 • Käsiotteelliset levypainot:
  • 2 x 1,25 kg
  • 2 x 2,5 kg
  • 2 x 5 kg
 • Pikalukot 2 kpl
 • Levypainojen materiaali laadukas TPU (thermoplastic polyurethane)
 • Tuotemerkki Dinox

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja