Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Sis. kiinnityskuminauhat ja neulapumppu

Piste- / tekniikkapallo Dinox

Nyrkkeilyn tekniikkaharjoitteluun ilmalla täytettävä keinonahkainen pistepallo. Tekniikkapallolla harjoittelu on tehokasta ja erityisesti nopeus ja ketteryys kehittyy. Mukana kiinnityskuminauhat.

23,41
-6%24,90
Tuotenumero: HS12848-14733

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
1 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Tuote vastasi kuvausta, hyvä hinta-/laatusuhde. Toimitus oli nopea, kiitoset siitä! Jatkakaa samaan malliin! =) Antti Koskinen
  fi
  Koskinen A 27.12.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Nyrkkeilyn tekniikkaharjoitteluun ilmalla täytettävä keinonahkainen pistepallo. Tekniikkapallolla harjoittelu on tehokasta ja erityisesti nopeus ja ketteryys kehittyy. Mukana kiinnityskuminauhat.

Tämä Piste- / Tekniikkapallo ei ainoastaan auta hienosäätämään nyrkkeilytekniikkaasi vaan tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden kuntoilla monipuolisesti. Harjoittele lyöntejäsi eri kulmista ja voimistaen samalla keskivartaloa ja reaktiokykyäsi. Tekniikkapalloharjoittelu kehittää koordinaatiota, nopeutta ja ketteryyttä, olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen.

Pistepallo on ilmatäytteinen ja keinonahkapäällysteinen. Piste- Tekniikkapallon on siis kätevä pitää puhtaana ja tarvittaessa tyhjennettävissä säilytystä varten. Mukana tulee myös vahvarakenteiset kiinnityskuminauhat, joiden avulla saat pingotettua Pistepallon kiinnityskuminauhojen keskelle ja näin ollen pallo palautuu näppärästi tekniikkaharjoittelun aikana. Alaosan kuminauhaa voit sitoa, vaikka kahvakuulan- tai käsipainon kahvaan. Mukana tulee neulapumppu.

Piste- / Tekniikkapallon hyödyt kuntoilussa:

 • Kokonaisvaltainen treeni: Keskittyneet lyönnit aktivoivat käsiä, hartioita ja ylävartaloa samalla kun vahvistavat keskivartalon lihaksia.
 • Kehitä reaktiokykyä: Pallo kimpoilee eri suuntiin vaatien nopeaa reagointia ja parantaen samalla silmä-käsi-koordinaatiota.
 • Aerobinen hyöty: Intensiivinen harjoittelu nostaa sykettä ja tarjoaa tehokkaan kardiovaskulaarisen treenin. Tällainen harjoittelu vahvistaa sydäntä ja keuhkoja, parantaa verenkiertoa ja tehostaa hapen kuljettamista kehon eri osiin. Tämä auttaa ylläpitämään hyvää terveyttä ja kuntoa sekä edistää kestävyyttä.

Tuotetiedot:

 • Pistepallon mitat: korkeus n. 35 cm, halkaisija n. 32 cm
 • Ilmatäytteinen 
 • Keinonahkaa
 • Mukana kiinnityskuminauhat
 • Kuminauhojen pituus n. 66 cm / puoli
 • Sisältää neulapumpun
 • SKU: 12848 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja