Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Max kantavuus 150kg

Pohjelauta Dinox, Säädettävä

Pohkeille, akillesjänteelle ja koko takaketjun venyttämiseen. Apu myös esim. plantaarifaskiitin hoidossa ja ehkäisyssä. Kulmasäätö mahdollistaa oikean asteisen venytyksen.

49
Tuotenumero: HS12627

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.8
8 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Jämäkkä ja monitoiminen pohjelauta. Käytän tätä lähinnä erilaisten kyykkyjen apuna koska nilkassa on liikkuvuusongelmia. Hyvää on että kulmaa saa sääd...
  fi
  Välitalo P 16.4.2024
 2. Säilyy pienessä tilassa ja säädettävä lauta on oikein fiksu. Loivemmissa asennoissa voi tehdä pohjenousuja. Ehdoton hankinta kun itsellä meinaa kantap...
  fi
  L H 22.2.2023
 3. Jykevä reilu 100kg sällinkin alla. Lauta taittuu suht pieneen tilaan ja menee hyvin jemmaan kaappiin tai vaikka sohvan alle.
  fi
  Kaikkonen M 18.1.2023
 4. Kestävä tuote ja tekee mitä lupaa.
  fi
  Leino P 31.10.2022
 5. Tekee sen minkä lupaa. Hyvä venytys . Aika painava ja kömpelö käyttää . Voisi olla hieman ” sirompi” rakenne.
  fi
  K K 9.9.2022
Usein kysytyt kysymykset
19.9.2023 Toivola H,  Hei! Painan 115 kg. Kestääkö pohjelauta tai tarvitseeko se jotkin tuet kulman alle?
Hei, Kiitos viestistä. Tuon säädettävän pohjelaudan kantavuus itsessään 150kg, joten ei vaadi erillisiä tukia ja kestää varmasti. -Tomi Dinoxilta.

Pohkeille, akillesjänteelle ja koko takaketjun venyttämiseen. Apu myös esim. plantaarifaskiitin hoidossa ja ehkäisyssä. Kulmasäätö mahdollistaa oikean asteisen venytyksen.

Neljään eri kulmaan säädettävissä oleva Pohjelauta soveltuu erinomaisesti pohkeen ja takaketjun venyttämiseen, kun lihakset ovat kireät. Kulman säädön avulla saat juuri oikean asteisen venytyksen pohkeille, akillesjänteelle ja koko takaketjulle. Pohkeen venytin on erinomainen apu myös esimerkiksi plantaarifaskiitin hoidossa ja ehkäisyssä.

Pohjelauta soveltuu myös erillisiin pohjeliikkeisiin, kuten esim. Russian Belt treeniin, jolloin treeniin saadaan suuri ja tehokas liikerata.

Tässä säädettävässä laudassa on mahdollisuus säätää kaltevuutta 4 eri tasoon, tarpeen mukaan. Pohjelaudan askelluspinnalla on liukuesteet seisontapidon parantamiseksi.

Lauta taittuu kasaan, joten se menee pieneen tilaan säilytykseen, kun sitä ei tarvitse.

Tuotetiedot:

 • Leveys: 46 cm
 • Syvyys: 40 cm
 • Korkeus: 33 cm
 • Max. kantavuus: 150 kg
 • Säädettävä 4 eri tasoon
 • Paino: 5 kg
 • Tuotemerkki: Dinox
 • SKU: 12627 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja