Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Treenikontti Dinox 299x243x259cm

Liikuteltava kuntosali, Dinox Treenikontti, jossa kaikki tarvittava kovaan ulkoilmatreeniin! Dinox-treenikontti räätälöidään ja varustellaan toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Ota yhteyttä!

14 999
Tuotenumero: HS14161

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Liikuteltava kuntosali, Dinox Treenikontti, jossa kaikki tarvittava kovaan ulkoilmatreeniin! Dinox-treenikontti räätälöidään ja varustellaan toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Ota yhteyttä!

Liikuteltava kuntosali, Dinox Treenikontti, jossa kaikki tarvittava ulkotreeniin!

Huippulaadukas ja monipuolinen Dinox-treenikontti, jossa kotimaisen Dinox-metallituotannon monipuoliset ja laadukkaat treenitelineet. Telineissä onnistuvat kyykyt, penkkipunnerrukset, mankibar-harjoitukset ja lisävarustetreenit harjoitusliinalla, Köydellä ja vastuskuminauhoilla. Kontin sisällä on oman kotimaisen metallituotannon jämäkät säilytyshyllyt kahvakuulille, käsipainoille ja kuntopalloille. Hyppyboxi toiminnalliseen harjoitteluun jne.. 

Treenitelineet ja koko Treenikontin treenivälineistö on pakattu kontin sisälle kuljetuksen ajaksi. 

Kuvan Treenikontin kokonaisuus on suuntaa antava ja kokonaisuus räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Pyydä siis tarjous myynti(at)dinox.fi tai puhelimitse 0400 399 127 (8-16).

>> Täällä voit tutustua voimaharjoitteluvälineistöön, joilla treenikontti voidaan varustella.

Treenikontin mitat:

  • Pituus: 299 cm
  • Leveys: 243 cm
  • Korkeus: 259 cm
  • Välineistö räätälöidysti tarpeen mukaan

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja