Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Sis. puolapuut, rekkitanko, dippitangot

Dinox Treenisetti

Super suosittu Treenisetti, jossa korkeussäädettävä rekki ja dipit. Kotimaista metallituotantoa! Mitat: K 225cm ja L 80cm. Saatavana myös valkoisena.

Hinta alk.699

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.8
6 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. 100% satisfied with the product and quality of it.
  Chan K 16.11.2022
 2. korkealaatuinen, hyvin pakattu, nyt on tulokset ihan vaan treenaajasta kiinni
  T O 9.10.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Super suosittu Treenisetti, jossa korkeussäädettävä rekki ja dipit. Kotimaista metallituotantoa! Mitat: K 225cm ja L 80cm. Saatavana myös valkoisena.

Monipuolinen kotimainen Dinox puolapuutreenisetti

Dinox Treenisetti mahtuu pieneen tilaan ja siitä löytyy Dinox Simple Puolapuiden lisäksi irrotettava ja korkeussäädettävä Dinox Rekki ja Dinox Dippitangot monipuoliseen harjoitteluun, lämmittelyyn ja venyttelyyn. Erinomainen setti myös kuntosalille tai esimerkiksi taukojumpparatkaisuksi yritykselle. Dinox Treenisetti on saatavilla joko mustaksi tai valkoiseksi maalattuna.

Irroitettavat rekkitanko ja dipit ovat nopeasti laitettavissa halutulle korkeudelle puolien mukaan. Molemmat istuvat täydellisesti puoliin ja ovat erittäin tukevat käytössä. Molemmat mahdollistavat myös lisäpainojen käytön esim lisäpainovyön avulla. Korkeuden säätö mahdollistaa myös erinomaisesti eri pituisten käyttäjien tarpeet ja myös esim lapset pääsevät hyödyntämään rekkiä paremmin. 

Simple puolapuut vievät itsellään vain vähän tilaa ja niiden ulkonäkö on erittäin tyylikäs ja design ajaton. Kotimaisen tuotteemme laatu on erinomainen. Pintakäsittelynä on jauhemaalaus joka on sekä kestävä että myös helposti puhdistettava ja hygieninen.

Tuotetiedot:

 • Metalliset Dinox Simple Puolapuut korkeus 225 cm x leveys 80 cm
 • Irrotettava/ korkeussäädettävä Dinox Rekkitanko
 • Irrotettavat / korkeussäädettävät Dinox Dippitangot
 • Vakiovärit: musta ja valkoinen
 • 100 % kotimainen Suomessa valmistettu Dinox tuote!

 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja