Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Dinox Airtrack Mittatilauksena

Valmistamme Airtrackit ja muut ilmatäytteiset moduulit mittojen mukaan. Pyydä tarjous! Esimerkkihinta koolle 6x2m, paksuus 30cm tuotteelle

1 490
Tuotenumero: HS16328

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Valmistamme Airtrackit ja muut ilmatäytteiset moduulit mittojen mukaan. Pyydä tarjous! Esimerkkihinta koolle 6x2m, paksuus 30cm tuotteelle

Dinox valmistaa erilaisia ilmavolttipatjoja ja ilmamooduleja mittojen ja asiakkaan tarpeen mukaan. Erikokoiset airtrackit ovat erikoisalaamme ja käytämme valmistuksessa vain tarkoin valikoituja tehtaita jolla on vuosien kokemus ilmatuotteiden valmistuksesta. Kaikki Airtrackit käyvät läpi tarkan laadunvalvonnan ja tästä syystä Dinox Airtrackit ovat laadun tae lukuisissa kouluissa ja liikuntakeskuksissa ympäri Suomen. Myös muut ilmatuotteet kuten airbarrelit, airblokit, airfloorit onnistuvat nopealla aikataululla. Tuotteella oleva hinta on esimerkkihinta yhdelle koolle (6x2m, paksuus 30cm). Lopullinen hinta määräytyy tuotteen mukaan. Olethan yhteydessä toivomastasi tuotteesta ja koosta myyntiimme myynti@dinox.fi ja teemme pikaisesti tarjouksen.

Airtrack muistuttaa voimistelussa käytettävää joustolattiaa, ja sitä käytetään mm. voimistelussa, cheerleadingissa, parkourissa, trikkauksessa ja kaikenlaisissa pompuissa ja volteissa. Ilmavolttirata pehmentää maahantuloa ja mahdollistaa korkeammat pomput. Se vähentää pomppimisesta aiheutuvia ääniä ja sen pintamateriaali estää liukastumiset.

Laadukkaat valmistusmateriaalit ja tuotantotapa varmistavat myös sen ilma- ja vesitiiviyden. Ilmamatto on helppo täyttää ja tyhjentää mukana tulevalla sähköpumpulla. Käyttöönotto ja purkaminen vievät vain muutaman minuutin. Pumppu mahdollistaa lisäksi yksilöllisesti säädettävän ilmanpaineen/kimmoisuuden matolle. Airtrack on kätevä taittaa sekä rullata kasaan ja säilytys onnistuu mukana tulevassa säilytys/kantokassissa.  

Dinox ilmavolttirataa voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Myös vedessä.

Tuotetiedot:

  • Esimerkkihinta on koolle 6 x 2 m, paksuus 30 cm
  • Tuotemerkki: Dinox
  • SKU: 16328 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja