Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Ø 16cm ja P 40cm

Tankopehmuste Dinox, Lantionnostoon

Tarra- ja vetoketjukiinnitteinen pehmuste lantionnostoihin, joka on riittävän paksu pehmentämään levytangon kuorman lantiota vasten. Mitat: Ø 16cm ja P 40cm.

19
-52%39,90
Tuotenumero: HS15338

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.2
10 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Tämä tankopehmuste olikin paljon isompi/paksumpi (ja siksi kömpelömpi käyttää) kuin olin kuvitellut. Ajaa kyllä toistaiseksi ihan hyvin asiansa, mutta...
  fi
  V S 7.12.2023
 2. Muuten hyvä pehmuste lantionnostoon, mutta pieni ongelma on sen liiallinen paksuus, koska jalat ei mahdu tangon alle ilman painojen alle laitettavia k...
  fi
  Hautala S 5.12.2023
 3. Toimii.
  fi
  Savolainen M 1.12.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Tarra- ja vetoketjukiinnitteinen pehmuste lantionnostoihin, joka on riittävän paksu pehmentämään levytangon kuorman lantiota vasten. Mitat: Ø 16cm ja P 40cm.

Tankopehmuste pehmentää mukavasti lantionnostoharjoituksissa

Näin ollen voit keskittää kaiken energiasi tehokkaaseen liikkeeseen. Tankopehmuste on tarra- ja vetoketjukiinnitteinen, joten se on helppo asettaa levytankoon ja ottaa harjoituksen jälkeen pois. Vetoketju pehmusteen sisällä vedetään kiinni tankoa pitkin tuoden lisäpitoa pehmusteen pysymiseen tangossa. Päällä oleva tarrakiinnitys viimeistelee pitävyyden ja käyttömukavuuden. Pehmuste on myös riittävän pitkä ja paksu saaden treenistäsi miellyttävän ja näin ollen raskainkaan paino ei paina ikävästi lantiotasi vasten.

Vahvat pakaralihakset auttavat vähentämään alaselän kuormitusta ja parantavat urheilullista suorituskykyä. Lantionnosto on super-liike etenkin pakaroiden treenaamiseen ja samalla liikkeellä myös etu- ja takareidet saavat osansa.

Pehmusteen päällä on Dinox-logo tyylikkästi brodeerattuna.

Tuotetiedot:

 • Pituus: 40 cm
 • Halkaisija: 16 cm
 • Tarra- ja vetoketjukiinnitteinen
 • Väri: musta
 • Paino: 1,3 kg
 • SKU: 15338 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja