Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Voimistelurengassetti Dream Rings (50/50)

Harjoittele renkailla voima- ja tekniikkaliikkeitä puolet omaa painoa kevyempänä. Helppo ripustaa ja säätää sopivaksi haluamaansa paikkaan (esim. kotiin/ulos/salille) ja kuljettaa mukana.

239
Tuotenumero: HS13722-12676

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Harjoittele renkailla voima- ja tekniikkaliikkeitä puolet omaa painoa kevyempänä. Helppo ripustaa ja säätää sopivaksi haluamaansa paikkaan (esim. kotiin/ulos/salille) ja kuljettaa mukana.

Kehonpainoharjoitteluun soveltuva Dream Rings

Dream Rings (50/50) voimistelurengas -setti on kehonpainon puolittava rengas-taljasysteemi, jolla kirjaimellisesti pystyy harjoittelemaan renkailla voima- ja tekniikkaliikkeitä puolet omaa painoaan kevyempänä. Tunnetaan myös nimellä fifty/fifty rings.

Dream Ringsit sopivat kaikentasoisille harjoittelun apuvälineeksi tai ihan vaan uudeksi hauskaksi treenimuodoksi. Ne ovat kehonpainoharjoittelusta innostuneen unelmaväline! Lisäksi DR:t on helppo ripustaa ja säätää sopivaksi haluamaansa paikkaan (esim. kotiin/ulos/salille) ja kuljettaa mukana. Kaikki tarvittavat osat tulevat setin mukana!

Dream Ringseillä voit treenata mm. seuraavia: leuanvedot, dipit, muscle up, etu- ja takavaaka, ristiriipunta, planche eli nojavaaka, maltese ja skin the cat.

Tuotetiedot:

 • Puiset voimistelurenkaat 2 kpl 
 • Vyö 70 - 110 cm, sivulenkkien vetolujuus 1 500 kg; kiinnitys pikasoljella
 • Rissat 2 kpl, vetolujuus 400 kg
 • Köysi; vetolujuus 250 kg, väri sininen; pituus noin 3 m, jolloin Dream Ringsit saa säädettyä toimimaan 2,5 - 4 metrin huonekorkeudessa
 • Pikalukot 2 kpl, vetolujuus 700 kg
 • Lyhyet pikalukolliset säätöhihnat 2 kpl, pituus 1,5 m; vetolujuus 360 kg

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja