Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Keskivahva

Floss Band

Käytetään lisäämään verenvirtausta lihaksiin ja parantamaan lihasten liikkuvuutta. Oikeaoppisesti käytettynä Floss Band on yksi tehokkaimmista välineistä nivelten toiminnan parantamiseen!

19,90
Tuotenumero: HS13148

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Käytetään lisäämään verenvirtausta lihaksiin ja parantamaan lihasten liikkuvuutta. Oikeaoppisesti käytettynä Floss Band on yksi tehokkaimmista välineistä nivelten toiminnan parantamiseen!

Floss Bandiä käytetään lisäämään verenvirtausta lihaksiin ja parantamaan lihasten liikkuvuutta. Oikeaoppisesti käytettynä Floss Band on yksi tehokkaimmista välineistä nivelten toiminnan parantamiseen!

Sido nauha raajan tai nivelen ympärille samoin kuin sitoisit siteen siihen. Näin se tuottaa voimakkaan kompressioefektin. Kun tämä kompressio yhdistetään liikkeeseen, eli pakotetaan kompression alla olevat kudokset liikkumaan liikuttamalla niveliä, kudoksia hoitava ja mobilisoiva efekti on valtavan tehokas.

HUOM! Älä sido liian tiukalle lihaksen ympärille.

Tuotetiedot:

  • Keskivahva, harmaa Floss nauha on 208 cm pitkä ja 1,3 mm paksu
  • Paino: 90 g
  • SKU: 13148

Tuote on poistunut valikoimastamme. Katso muut kehonhuoltovälineet tästä.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja