Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

P 90cm ja Ø 15cm

Hierontarulla Dinox Foam Roller, 90cm

Mainio apuväline lihasten avaamiseen harjoituksen jälkeen sekä lämmittelyyn ennen harjoitusta. Hierontarullan keskikova kovuus soveltuu lähes kaikille. Kestävä pinta.

37,51
-6%39,90
Tuotenumero: HS12512

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.9
10 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Rulla tarpeeksi napakka mutta kuitenkin selän alla joustava. Pituutensa vuoksi monikäyttöinen! Nopea toimitus ja plussaa rullan mustasta väristä.
  fi
  Puskala J 21.3.2024
 2. Auttanut niska ja selkä ongelmaan
  fi
  U E 4.12.2023
 3. Tosi hyvä!
  fi
  A J 20.3.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Mainio apuväline lihasten avaamiseen harjoituksen jälkeen sekä lämmittelyyn ennen harjoitusta. Hierontarullan keskikova kovuus soveltuu lähes kaikille. Kestävä pinta.

Hierontarulla Dinox Foam Roller on loistava apuväline koko kehon huoltoon ja lihasten avaamiseen. 90 cm pituudella ja 15 cm halkaisijalla olevan hierontarullan keskikova kovuus soveltuu lähes kaikille. Käytä rullaa ennen harjoitusta sekä harjoituksen jälkeen. Rullassa on kestävä hygieeninen pinta.

Hierontarulla on mainio apuväline lihasten avaamiseen vaikka juoksulenkin päälle tai voit vaikka avata selkärankaa pitkän istumisen jälkeen. Tarkoitus on myös vähentää vammojen riskiä ja lisätä liikkuvuutta, kun Foam Rolleria käytetään harjoituksen jälkeen. Vammojen välttämisen lisäksi myös harjoituksiin saadaan lisää tehoa, kun käytetään hierontarullaa lämmittelyn aikana. 

Rullauksen kovuutta saat säädettyä omalla kehollasi. Esimerkiksi jos rullaat jalkojasi ja pidät jalat vierekkäin, ei paine tunnu niin kovana, kuin silloin kun laitat toisen jalan toisen päälle. Tällöin kaikki paino ja paine kohdistuu yhteen jalkaan, jolloin paine on luonnollisesti kovempi.

Tuotetiedot:

 • Pituus: 90 cm (mahdollistaa hyvin koko kehon rullauksen)
 • Halkaisija: 15 cm
 • Keskikova, tasapintainen (kovuus soveltuu lähes kaikille)
 • Väri: musta
 • Kestävä pinta (hygieeninen)
 • SKU: 12512 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja