Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Ø 26,5cm

Frisbee Ultimate

Perinteinen frisbeekiekko on helposti käsiteltävä ja toimiikin loistavasti koulujen välituntiharrasteena tai puisto- ja rantakiekkoilussa. Halkaisija 26,5cm ja paino 165g.

14,01
-6%14,90
Tuotenumero: HS13516

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Perinteinen frisbeekiekko on helposti käsiteltävä ja toimiikin loistavasti koulujen välituntiharrasteena tai puisto- ja rantakiekkoilussa. Halkaisija 26,5cm ja paino 165g.

Frisbee Ultimate on perinteinen frisbeekiekko. Värikäs frisbeekiekko on helposti käsiteltävä ja toimiikin loistavasti koulujen välituntiharrasteena tai puisto- ja rantakiekkoilussa. Frisbeen halkaisija on 26,5 cm ja paino 165 g.

Kiekoissa on upeat painatukset, jotka erottavat sen tavallisesta frisbeesta. Tätä kiekkoa kelpaa esitellä pihapeleissä! Frisbeetä on useissa eri väreissä ja tilauksiin väri valikoituu satunnaisesti varastotilanteen mukaan.

Tuotetiedot:

  • Halkaisija: 26,5 cm
  • Paino: 165 g
  • Väri valikoituu varastotilanteen mukaan
  • SKU: 13516

Tuote on poistunut valikoimastamme. Katso muut tuotteet peleihin ja leikkeihin tästä.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja