Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Frisbeegolf Harjoitussetti

 

Valikoimasta poistuva fribasetti perheen pienimmille ja vähän isommillekin pienille. Vedellä täytettävä jalusta pitää korin hyvin paikoillaan ja pehmofrisbeekiekoilla voi kevyesti harjoitella myös sisätiloissa. Mitat: K 81cm ja L 31cm.

65
-45%119

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Valikoimasta poistuva fribasetti perheen pienimmille ja vähän isommillekin pienille. Vedellä täytettävä jalusta pitää korin hyvin paikoillaan ja pehmofrisbeekiekoilla voi kevyesti harjoitella myös sisätiloissa. Mitat: K 81cm ja L 31cm.

Heittokori ja kolme soft frisbeekiekkoa toimii pelinä vaikka olohuoneessa

Frisbeegolf harjoitussetti on erinomainen peli kouluille, päiväkotiin, kotiin jne. Heittokorin jalan säiliö täytetään vedellä, jolloin korin ankkuripaino on sen verran jämäkkä, että vahvemmankin heiton ansiosta kori pysyy kaatumatta. Korin koko on 89 cm x 35 cm ja heittokorin jalan korkeus on säädettävissä korkeuksille 96 cm, 106 cm tai 116 cm (mitat korin alareunaan).

Tuotetiedot:

  • Setti sisältää 3 soft frisbeekiekkoa Ø 25 cm
  • Korkeussäädettävä heittokori
  • Vedellä (tai hiekalla) täytettävä jalusta
  • Korin koko 81 cm x 31 cm

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja