Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Glute Ham Roller Dinox, Apukelkka, 66x28cm

Erityisesti teholiike takareisi ja pakaralihaksille, mutta myös core- sekä olkapää- ja hartialihakset saavat osansa. Laadukas ja pitkäikäinen metallinen apukelkka, sekä pieneen tilaan mahtuva. Max kantavuus jopa 200kg.

74,90
-6%79,90
Tuotenumero: HS16108

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Erityisesti teholiike takareisi ja pakaralihaksille, mutta myös core- sekä olkapää- ja hartialihakset saavat osansa. Laadukas ja pitkäikäinen metallinen apukelkka, sekä pieneen tilaan mahtuva. Max kantavuus jopa 200kg.

Etsitkö tehokasta tapaa vahvistaa reisilihaksia ja pakaroita? Glute Ham Roller Dinox on täydellinen valinta! Tämä monipuolinen liikunta- ja kuntoiluväline tarjoaa sinulle mahdollisuuden harjoittaa samanaikaisesti myös muitakin lihasryhmiä kuten rintakehääsi, hartioidesi- ja olkapäälihaksiasi sekä corelihaksia - käytännöllisesti ilman lisäpainoja.

Dinox Glute Ham Roller apukelkka on valmistettu kestävästä pulverimaalatusta metallista ja varustettu kumisilla 7,5 halkaisijan pyörillä. Pyörillä, jotka on vahvoin pulttiliitoksin metallirungossa kiinni. Glute Ham Rollerin jämäkkä rakenne tarjoaa vakauden ja tuen harjoittelun aikana. Sen kompaktit mitat, leveys 66 cm ja syvyys 28 cm, tekevät siitä täydellisen lisäyksen kotikuntosaliisi tai treenivarustukseesi.

Tämä laite ei ainoastaan kohdista treeniä reisilihaksiin, vaan tarjoaa myös monipuolisia mahdollisuuksia harjoittaa rintakehän, hartioiden ja tricepslihasten voimaa ja kestävyyttä. Voit säätää harjoittelun intensiteettiä helposti omien tarpeidesi mukaan treeniliikkeen tahdilla. Glute Ham Roller apukelkan avulla voit kehittää voimaa, kestävyyttä ja tasapainoa.

Glute Ham Rollerin avulla voit tehdä myös erilaisia harjoituksia, kuten mm. lankutusta, punnerruksia ja pystysoutua. Sen avulla voit luoda monipuolisia treeniohjelmia ja haastaa kehoasi uusilla tavoilla päivittäin esimerkiksi lisäpainoilla tai ilman.

Miten teet perusliikkeen Glute Hammer Roller apukelkalla?

 • Mene selinmakuulle lattialle ja laita jalat apukelkan keskipalkkiin, joka on muodoltaan juuri optimaalinen pitämään jalat tukevasti paikoillaan.
 • Tämän jälkeen jännitä keksivartalo ja vedä reisilihaksia käyttäen jalat itseäsi kohti nostaen takapuolen pakaralihaksia jännittäen ilmaan.
 • Toista liikkeen joko hitailla edestakaisilla liikkeillä tai nopeilla rullaustoistoilla.

Nopeat edestakaiset liikkeet voivat tarjota enemmän intensiivistä lihastyötä ja kardiovaskulaarista (sydän ja verisuoniin liittyvää) hyötyä, kun taas hitaat ja hallitut liikkeet keskittyvät enemmän liikkeen laatuun, tekniikkaan ja syvien lihasten aktivointiin. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi voi olla hyödyllistä sisällyttää sekä nopeita että hitaita rullauksia harjoitusohjelmaan riippuen omista tavoitteista ja kuntotasosta.

Rullauksen aikana, kun makaa selällään lattialla ja työntää jalkojaan eteenpäin Glute Ham Rolleria vasten, aktivoidaan monia eri lihasryhmiä. Rintakehän, hartioiden ja tricepslihasten osalta tämä tapahtuu erityisesti silloin, kun käytetään voimakkaasti käsivarsia ja olkapäitä tukeakseen liikettä ja ylläpitääkseen tasapainoa. Tämä työskentelyasento edistää myös core-lihasten vahvistumista, mikä on tärkeää tasapainon ja kehonhallinnan kannalta.

Tuotetiedot:

 • Leveys 66 cm
 • Syvyys 28 cm
 • Korkeus 6 cm
 • Kumipyörien halkaisija 7,5 cm
 • Materiaali: Pulverimaalattu metalli
 • Väri: musta
 • Max käyttökapasiteetti 200 kg
 • Paino 6 kg
 • SKU: 16108

 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja