Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Harjoitushihna Pro käsikahvoilla

ILMAINEN TOIMITUS +250€ TILAUKSEEN
55
-44%99

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Harjoitushihna Pro käsikahvoilla mahdollistaa kokonaisvaltaisen kehonpainoharjoittelun

Harjoitushihna Pro on monipuolinen omaa kehonpainoa vastuksena käyttävä TRX:n ja voimistelurenkaiden kaltainen kuntoiluväline. Ihanteellinen apuväline myös fysioterapeuttiseen kuntoutukseen. Liikkeiden haastavuutta säädellään kehon asentoa ja kulmaa muuttamalla, joten Harjoitushihna Pro sopii sekä aloittelijalle ja edistyneemmälle treenaajalle. Harjoitushihna Pro on myös helppo kuljettaa mukana ja asentaa lähes mihin vain. Harjoitushihna Pron voi kiinnittää oviankkurilla oviaukkoon tai kattokoukkuun/kannattimeen. Liinan kannakkeessa lukitusmekanismi, jolla saat myös lukittua treenivälineesi. Näin ollen se soveltuu erinomaisesti myös klubikäyttöön. Myös hihnan numerointi helpottaa ohjaajan työtä. Kantopussissa harjoitushihnat kulkevat kätevästi pienessä tilassa, vaikka kuntosalille tai sään salliessa mukaan ulkoilmatreeniin, mukaan lomamatkalle jne. Harjoitushihna Pro on myös erinomainen lisävaruste puolapuihin. Tällaisen treenivälineen kanssa mielikuvitusta käyttämällä löytyy liikkeille loputtomasti eri variaatioita. 

Tuotetiedot:

  • Sisältää harjoitushihnat käsikahvoineen
  • Erittäin kestävä, maksimi käyttäjänpaino 150 kg
  • Numeroitu liina, helpottamaan korkeussäätöjen säätämistä
  • Mukana säilytyspussi ja oviankkuri

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja