Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Harjoitushihnat Dinox DRX, Käsikahvoilla

Omaa kehonpainoa vastuksena käyttävä voimistelurenkaiden kaltainen kuntoiluväline. Ihanteellinen apuväline myös fysioterapeuttiseen kuntoutukseen. Koko kehon tehotreeniväline!

99
Tuotenumero: HS14646

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.3
3 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Yllättävän monipuoliset harjoitusvälineet, edulliseen hintaan.
  fi
  T P 17.2.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Omaa kehonpainoa vastuksena käyttävä voimistelurenkaiden kaltainen kuntoiluväline. Ihanteellinen apuväline myös fysioterapeuttiseen kuntoutukseen. Koko kehon tehotreeniväline!

Dinox DRX Harjoitushihnat käsikahvoilla on monipuolinen omaa kehonpainoa vastuksena käyttävä voimistelurenkaiden kaltainen kuntoiluväline. Liikkeiden haastavuutta säädellään kehon asentoa ja kulmaa muuttamalla, joten Dinox Harjoitushihnat käsikahvoilla sopii sekä aloittelijalle ja edistyneemmälle treenaajalle. Ihanteellinen apuväline myös fysioterapeuttiseen kuntoutukseen.

Sen lisäksi, että harjoitushihnat mahdollistavat kokonaisvaltaisen kehonpainoharjoittelun, Dinox Harjoitushihna on myös helppo kuljettaa mukana ja asentaa lähes mihin vain. Dinox Harjoitushihna on myös erinomainen lisävaruste puolapuihin. Tällaisen treenivälineen kanssa mielikuvitusta käyttämällä löytyy liikkeille loputtomasti eri variaatioita. Koko kehon tehotreeniväline!

Harjoitushihnapaketti sisältää säilytyspussin, sekä suljetun oven väliin asennettavan foam stopper-lisävarusteen, jolloin harjoitushihnoja ei tarvitse välttämättä asentaa kattokoukkuun tai ovirekkiin.

Tuotetiedot:

 • Harjoitushihnat käsikahvoilla
 • Jatkohihna
 • Maksimipaino: 300 kg
 • Suljetun oven väliin asennettava foam stopper-lisävaruste
 • Säilytyspussi
 • SKU: 14646 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja