Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Hauiskääntötuki Arm Blaster Dinox

Arm Blaster auttaa pitämään kätesi ja ylävartalosi paikallaan, jotta voit tehdä hauiskääntöliikkeen tehokkaammin sekä nivelystävällisemmin.

29,90
Tuotenumero: HS16100

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Arm Blaster auttaa pitämään kätesi ja ylävartalosi paikallaan, jotta voit tehdä hauiskääntöliikkeen tehokkaammin sekä nivelystävällisemmin.

Hauiskääntötuki on apuväline, jonka ansiosta liikeradasta tulee täydellinen.

Hauiskääntötuki auttaa pitämään kätesi ja ylävartalosi paikallaan, jotta voit tehdä hauiskääntöliikkeen tehokkaammin sekä kyynärnivelystävällisemmin. Hauiskääntötuki Arm Blaster auttaa keskittymään hauiskääntöharjoituksissa puhtaaseen liikerataan, joka kohdistuu juuri oikeisiin lihaksiin ja näin ollen harjoituksestasi tulee tehokkaampi ja saat myös parempia tuloksia. 

Joskus myös saattaa käydä hauiskääntöharjoituksissa siten, että valitset hieman liian isot painot ja tällöin saattaa tapahtua liikeradan suorittamisessa huijausta. Liian raskailla painoilla tehtynä liikeradan epäpuhtaus vaikuttaa negatiivisesti kyynärniveleen. Näin ollen Hauiskääntötuki auttaa sinua suorittamaan liikkeen oman tasosi mukaisesti tehokkaammin ja turvallisemmin.

Niskan yli asetettava säädettävä hihna on 15 cm mitan verran niskan osuudelta pehmustettu. Hauiskääntötuen niskalenkki on hyvin säädettävissä, joka takaa tuen toimivuuden monen mittaiselle harjoittelijalle. Metallisen Hauiskääntötuen päädyissä on foam pehmusteet, joten käsivarsiesi on miellyttävä olla tukien päällä hauiskääntöharjoitusten ajan.

Tämän Hauistuen ansiosta pääset kehittymään tehokkaammin habalihastreeneissä.

Tuotetiedot:

 • Hauiskääntötuen koko leveys 57 cm
 • Hauiskääntötuen syvyys 8,5 cm
 • Hauiskääntötuen päädyt foam pehmustetut 12 cm matkalta
 • Niskalenkin säätöetäisyys jopa 40 cm tuen yläreunasta
 • Tuen materiaali metalli
 • Paino: 600 g
 • SKU: 16100

 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja