Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Hierontakaulin Dinox 43cm

Monipuolinen hierontakokemus, joka auttaa sinua lievittämään lihasjännitystä ja parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

9,90
Tuotenumero: HS16247

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Monipuolinen hierontakokemus, joka auttaa sinua lievittämään lihasjännitystä ja parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Anna itsellesi ansaittua hemmottelua ja rentoutusta hierontakaulimen avulla.

Hierontakaulimemme on suunniteltu erityisesti tukemaan lihaskalvojesi terveyttä ja palautumistasi. Sen keskiakselin ympäri pyörivät nystyrälliset rullat tarjoavat syvävaikutteista hierontaa, joka auttaa rentouttamaan ja venyttämään lihaksiasi. Voit säätää hierontatehoa itse omien mieltymystesi mukaan ja keskittyä erityisesti niihin alueisiin, jotka kaipaavat huoltoa.

Hierontakaulimemme kumiset ja ergonoimisesti muotoillut otekahvat tarjoavat tukevan ja miellyttävän otteen, joka mahdollistaa helpon käytön. Voit helposti liu'uttaa kaulinta eri kehonosien yli ja antaa sen tehokkaasti käsitellä jännittyneitä lihaksia ja lihaskalvoja. Hierontakaulimen kokonaismitta on 43 cm, mikä tekee siitä sopivan kokoisen ja helppokäyttöisen kaikenkokoisille käyttäjille.

Säännöllinen hierontakaulimen käyttö tarjoaa monia etuja hyvinvointisi kannalta. Hieronta auttaa lisäämään verenkiertoa, jolloin hapen ja ravinteiden kulku lihaksiin tehostuu. Samalla se auttaa poistamaan kuona-aineita ja palauttamaan lihasten normaalin toiminnan. Hieronta myös lievittää lihasjännitystä ja auttaa rentoutumaan, mikä edistää kokonaisvaltaista stressin lievitystä.

Tämä hierontakaulin on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat hemmotella itseään kotona tai treenien jälkeen. Voit nauttia sen tarjoamasta rentouttavasta hieronnasta milloin tahansa ja missä tahansa. Se on käytännöllinen ja tehokas apuväline urheilijoille, kuntoilijoille ja kaikille, jotka arvostavat hyvinvoinnin edistämistä.

Tilaa hierontakaulimemme nyt ja anna kehollesi ansaitsemasi hoiva ja rentoutuminen. Sijoitus omaan hyvinvointiisi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kokeile hierontakaulinta ja tunne, miten sen terapeuttiset hierontaliikkeet tekevät ihmeitä lihaksille.

Tuotetiedot:

 • Kokonaispituus 43 cm
 • Hierontarullaosuus 20 cm
 • Kumiset ja ergonomisesti muotoillut otekahvat
 • Hierovia kumitettuja rullia 12 kpl
 • SKU: 16247

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja