Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Useita värivaihtoehtoja

Ilmajoogakangas Dinox Pro

Huippulaadukas ilmajoogakangas. Laaja valikoima värivaihtoehtoja. Ripustuskarabiinit valmiiksi sidottuna kankaaseen.

Hinta alk.64,90
-35%99,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.6
23 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Toimii. Kaunis väri. Kiinnitys helppo.
  fi
  L V 12.6.2024
 2. Mukavan tuntuinen,mutta meillä on hankaluuksia löytää paikkaa mihin kankaan kiinittäisi.
  fi
  Lindqvist T 13.5.2024
 3. Ilmajoogakankaassa oli värivaihtoehtoja ei kuitenkaan saanut kuin hopeisena? Tuote itsessään hyvä ja...
  fi
  Hohenthal T 8.5.2024
  Dinox: Hei Tero, Kiitos palautteesta. Värivaihtoehtoja on...
 4. Aivan loistava ja helpolla kiinnittyy!
  fi
  Rosenberg P 27.3.2024
 5. Juuri kuvatunlainen, plussaa valmiista karbiineista
  fi
  K M 9.1.2024
 6. Tosi hyvä hankintq
  fi
  Saario J 2.1.2024
 7. Laadukkaan oloinen, mielyttävä materiaali.
  fi
  A S 28.12.2023
 8. Joogakangas erinomainen. Säätömahdollisuudessa jäin kaipaamaan TRX-tyyppisiä säätöhihnoja. Sama kuin taljahihnoissa: karbiinit aukeavat niin vähän, et...
  fi
  F T 14.8.2023
 9. Lähetys tuli nopeesti muutamassa päivässä. Sininen väri miellytti lahjansaajaa eli 8 v tyttärentytärtä.Helppo ripustaa tuotteessa olevilla metallirenk...
  fi
  R T 4.8.2023
 10. juuri niinkuin pitikin
  fi
  Y K 22.7.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Huippulaadukas ilmajoogakangas. Laaja valikoima värivaihtoehtoja. Ripustuskarabiinit valmiiksi sidottuna kankaaseen.

Ilmajooga on suuren suosion saavuttanut liikuntamuoto ja se tarjoaa monia hyötyjä ihmisen fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnille. Tämä ainutlaatuinen harjoitusmuoto yhdistää perinteisen joogan elementtejä akrobaattiseen liikuntaan, luoden kokonaisvaltaisen ja monipuolisen harjoittelumuodon. Ilmajooga on siis erinomainen tapa vahvistaa, venyttää ja rentouttaa kehoa. Ilmajoogakangas on myös lasten ehdoton suosikki ja upea lisä sisustukseen! 

Aerial Yoga Hammock -ilmajoogakangas on 2,8 m leveä ja kokonaispituudeltaan 6 m. Dinox Ilmajoogakangas toimii loistavasti huonekorkeudessa jopa 2,8 metriin saakka ilma ylimääräisiä säätöjatkohihnoja. Kankaan suuren leveyden ansiosta siinä mahtuu mm. makaamaan suorana ja rentoutumaan kunnolla. Ilmajoogakangas on myös lasten ehdoton suosikki ja upea lisäaktiviteetti lastenhuoneeseenkin.

Ilmajoogakankaan hyödyt hyvinvoinnille:

 • Liikkuvuuden parantaminen: Ilmajoogaharjoittelu vaatii kehon erilaisten liikeratojen käyttöä, mikä auttaa parantamaan nivelten liikkuvuutta ja joustavuutta. Säännöllinen harjoittelu voi auttaa vähentämään jäykkyyttä ja parantamaan kehon liikkuvuutta.
 • Rentoutuminen ja stressinhallinta: Ilmajoogaharjoitus sisältää usein meditatiivisia ja rauhoittavia liikkeitä, jotka auttavat rentoutumaan ja lievittämään stressiä. Hengitysharjoitukset rauhallisten liikkeiden yhteydessä voivat myös edistää mielenrauhaa ja keskittymistä. Ilmajooga tarjoaa mahdollisuuden kokea liikkumisen uudella tavalla. Ilmassa leijuminen ja erilaisten asentojen kokeileminen voivat lisätä luovuutta ja tuoda liikuntan iloa ja innostusta.
 • Kehon tasapaino: Ilmajoogakankaan avulla harjoiteltaessa on tarpeen hallita kehon tasapainoa eri asennoissa. Tämä kehittää kehonhallintaa ja parantaa tasapainoa, mikä on hyödyllistä arkielämässä ja muissa liikuntamuodoissa.
 • Selkärangan terveys: Ilmajooga voi auttaa vähentämään selkärangan kuormitusta ja parantamaan selkärangan asentoa. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä niille, jotka kärsivät selkävaivoista tai istumatyöstä johtuvista ongelmista.
 • Voimaharjoittelu: Ilmajooga edellyttää oman kehonpainon käyttöä vastuksena, mikä voi johtaa lihasten vahvistumiseen erityisesti keskivartalossa, käsissä ja jaloissa. Voimaa kasvattamalla voidaan tukea parempaa ryhtiä ja kehonhallintaa.
 • Sosiaalinen yhteisö: Osallistuminen Ilmajoogan ryhmätunteihin voi edistää sosiaalista hyvinvointia ja tuoda lisää motivaatiota harjoitteluun.

Erittäin suosittu Dinox-ilmajoogakangas tuo siis aivan uudenlaisia mahdollisuuksia joogaan, hyvinvointiin ja kehonhuoltoon. Ilmajooga on saavuttanut suuren suosion ja on loistava vaihtoehto perinteiselle joogalle.

Ilmajoogakankaan solmun sidontaohje

Ilmajoogakankaan solmun sidontaohje on mukana pakkauksessa, mutta myös Täältä ladattavissa. Sidontaohjetta pystyy soveltamaan myös esimerkiksi ovirekkiripustuksessa jolloin teet sidonnan renkaan sijaan ovirekkiin.

Ilmajoogakankaan asennusohje

Jos mietityttää, että miten saada Ilmajoogakangas kiinnitettyä kattoon, niin Täältä löydät Ilmajoogakankaan asennusohjeen.

Tuotetiedot:

 • Kankaan koko pituus: 6 m
 • Leveys: 2,8 m
 • Maksimikäyttäjäpaino: 150 kg
 • Materiaali: 100 % Nylon
 • Kankaan jousto 10 %
 • Kankaassa on valmiiksi sidottuna 2 kpl turvakarabiineja ripustusta varten
 • Mukana suomenkieliset solmun sidontaohjeet
 • Mukana kangaspussukka ilmajoogakankaan säilytykseen
 • Ei sisällä kattokiinnitystarvikkeita
 • Useita värivaihtoehtoja

Lisätarvikkeina suosittuja:

Seuraavassa esimerkkikuvassa on käytetty 100 cm Dinox Ripustushihnaa, jonka oli helppo saada matalia A-tikkaita apuna käyttäen heitettyä oksan ympärille.

 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja