Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Ø 65cm tai Ø 75cm

Irtopäällinen Jumppapallolle Dinox

Laadukas irtopäällinen, jolla muutat helposti sisustukseen sopivaksi vanhemmankin jumppapallon, jonka väri ei enää miellytä.

Hinta alk.29,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Laadukas irtopäällinen, jolla muutat helposti sisustukseen sopivaksi vanhemmankin jumppapallon, jonka väri ei enää miellytä.

Irroitettava kangaspäällinen Jumppapalloille, jonka muotoilussa on otettu huomioon pallon muuttuva muoto, kun pallon päälle istuu. Irtopäällisen kokovaihtoehdot ovat Ø 65 cm tai Ø 75 cm jumppapallolle. Materiaali on puuvilla 40 % / polyesteri 60 % sekoite. Väri harmaa.

Oletko ostanut joskus jumppapallon, jonka esimerkiksi räikeä väri ei enää miellytä tai haluat pallosta enemmän sisustuksellisen elementin? Meillä on ratkaisuna harmaan värinen irtopäällinen, joka on helppo laittaa pallon päälle piilovetoketjun ansiosta ja sävy sopii moneen kotiin.

Irtopäällisen muotoilussa on otettu huomioon pallon muuttuva muoto, kun pallon päälle istuu, joten päällinen on kestävä ratkaisu. Irtopäällisessä on myös kankainen otekahva, joka helpottaa pallon siirtelyä ja kahvaa voi tarvittaessa käyttää hyödyksi säilytyksessäkin.

Irtopäällisen kokovaihtoehdot ovat Ø 65 cm, Ø 75 cm jumppapallolle. Materiaali on puuvilla 40 % / polyesteri 60 % sekoite.

Vinkkinä: Irtopäällinen onnistuu parhaiten laittaa osittain täytetyn jumppapallon päälle ja täyttää jumppapallo lopulliseen kokoonsa vasta, kun irtopäällinen on jumppapallon ympärille aseteltuna.

Tuotetiedot:

 • Vetoketjullinen
 • Päällinen sisältää otekahvan pallon siirtelyyn
 • Kokovaihtoehdot: Ø 65 cm, Ø 75 cm
 • Materiaali: puuvilla 40 % / polyesteri 60 %
 • Väri: harmaa

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja