Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Kaikkiin puolapuumalleihin

Iskutyyny Dinox, Puolapuihin

Puolapuihin helposti kiinnittettävä iskutyyny, jolla kuntonyrkkeilyn harjoittelu onnistuu pienessäkin tilassa. Sopii kaikkiin puolapuumalleihin. Mitat: K 60cm, L 40cm, Paksuus 12,5cm.

79,90
Tuotenumero: HS12444-14418

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.3
3 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Isokokoinen, hyvä käyttää lyöntitreeneihin. Saa aktiivisuutta päivään. Ei mahdollista kunnollisia koukkujen lyömisiä, mikä on harmi.
  fi
  P H 5.5.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Puolapuihin helposti kiinnittettävä iskutyyny, jolla kuntonyrkkeilyn harjoittelu onnistuu pienessäkin tilassa. Sopii kaikkiin puolapuumalleihin. Mitat: K 60cm, L 40cm, Paksuus 12,5cm.

Helposti puolapuihin kiinnitettävällä Dinox Iskutyynyllä harjoittelet kuntonyrkkeilyä. Sopii kaikkiin puolapuumalleihin. Koko 60 x 40 x 12 cm.

Enää et tarvitse tilaa nyrkkeilysäkille vaan treenaus onnistuu pienessä tilassa Dinox Iskutyynyllä. Pam-pam - iskusarjat kajahtelevat mukavasti iskutyynystä, eikä kenelläkään jää enää lyöntinopeudestasi epäselvyyttä! Iskutyynyn on helppo kiinnittää puolapuun puoliin tarrakiinnitteisillä kiinnityshihnoilla. Yhtä näppärän nopea iskutyynyn on myös poistaa puolapuusta treenin jälkeen ja käytännöllisen kokonsa puolesta säilytys on käytännöllisempää kuin ison nyrkkeilysäkin säilytys. Koko on vain 60 x 40 x 12 cm.

Kuntonyrkkeily on erinomainen kuntoilumuoto monista syistä:

Nyrkkeily tarjoaa erinomaisen harjoituksen koko keholle. Se vahvistaa lihaksia, parantaa kestävyyttä ja auttaa polttamaan kaloreita tehokkaasti. Nyrkkeily on loistava tapa purkaa stressiä ja turhautumista. Lyöminen säkkiin voi auttaa vapauttamaan päivän paineita ja parantaa mielialaa. Nyrkkeily opettaa sinulle arvokkaita itsepuolustustaitoja ja lisää itsevarmuutta turvallisuuden tunteeseen. Nyrkkeily vaatii hyvää koordinaatiota ja reaktionopeutta, ja säännöllinen harjoittelu voi auttaa parantamaan näitä taitoja.

 Aloita treeni tänään ja tunne, kuinka voima, kunto ja itsevarmuus kasvavat huomattavasti!

Tuotetiedot:

 • Korkeus: 60 cm
 • Leveys: 40 cm
 • Paksuus: 12,5 cm
 • Paino: 1,2 kg
 • Helppo tarrakiinnitys ja kiristys puolapuihin
 • Poisotettavissa kun ei ole käytössä
 • Helposti puhdistettava keinonahka
 • Sopii kaikkiin puolapuumalleihin

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja