Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Ø 5cm ja P 15cm

Jalkahierontarulla Dinox, Nystyröillä

Erityisesti jalkapohjien hierontaan, mutta Jalkahierontarulla soveltuu myös reisien, käsivarsien, pohkeiden ja jalkojen hierontaan. Auttaa stimuloimaan verenkiertoa ja lieventämään lihasjännitystä.

2,50
-36%3,90
Tuotenumero: HS16359

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Erityisesti jalkapohjien hierontaan, mutta Jalkahierontarulla soveltuu myös reisien, käsivarsien, pohkeiden ja jalkojen hierontaan. Auttaa stimuloimaan verenkiertoa ja lieventämään lihasjännitystä.

Kehonhuolto on tärkeää osa hyvinvointia ja Dinox Jalkahierontarulla tarjoaa parasta huoltoa erityisesti jalkapohjillesi, mutta se sopii myös reisien, käsivarsien, pohkeiden ja jalkojen hierontaan. Se auttaa stimuloimaan verenkiertoa ja lieventämään lihasjännitystä, jolloin väsyneet jalat ja käsivarret voivat palautua nopeammin ja tuntua virkeämmiltä.

Tämä ainutlaatuinen hierontarulla tarjoaa tehokkaan ja monipuolisen tavan huolehtia kehosi hyvinvoinnista ja lihasten rentoutumisesta. Tutustu alla oleviin hyötyihin ja löydä uusi tapa hemmotella kehoasi.

Monipuolinen hieronta:

Kuminen hierontarulla tarjoaa monipuolisen hierontakokemuksen kehollesi. Hierontarulla auttaa käsittelemään käsivarsia, reisiä, pohkeita ja jalkapohjia. Voit säätää painetta oman mieltymyksesi mukaisesti ja löytää juuri sinulle sopivan hierontatekniikan.

Lihasjännityksen lievitys:

Pitkät työpäivät, stressi ja fyysinen rasitus voivat jättää jälkensä kehoon aiheuttaen lihasjännitystä ja kipua. Hierontarulla tarjoaa tehokkaan tavan lievittää lihasjännitystä ja rentouttaa kehoa. Se auttaa stimuloimaan verenkiertoa ja lieventämään lihasjännitystä, jolloin kehosi voi palautua nopeammin ja tuntua virkeämmältä.

Kehonhuollon helppous:

Jalkahierontarulla on suunniteltu helpottamaan kehonhuoltoa ja lisäämään sen tehokkuutta. Sen kompakti koko mahdollistaa käytön missä tahansa - kotona, työpaikalla tai jopa matkoilla. Voit käyttää hierontarullan avulla itsehierontaa tarpeesi mukaan, ilman lisäapua tai ajanvarausta hierontaan. Se on kätevä tapa pitää kehostasi huolta milloin ja missä vain.

Tuotetiedot:

  • Mitat: Ø 5 cm ja pituus 15 cm
  • Materiaali: joustava kumi
  • SKU: 16359

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja