Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 0400 399 127 (8-16)

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Tämä jalkapallomaali on erittäin korkeaa laatua ja helposti siirrettävissä

Jalkapallomaali on kehitetty yhteistyössä Michael Carrickin kanssa ja on käytössä Manchester Unitedin jalkapalloakatemiassa. Jalkapallon kärkijoukkueiden ykkösvalinta. Näitä metallisia maaleja voidaan käyttää esimerkiksi laukaus – ja syöttöharjoituksissa sekä hallussapitopeleissä.

Tämä jalkapallomaali on valmistettu 80mm paksuisesta vahvistetusta ilmailualan käyttämästä alumiinista, joka ei vahingoitu harjoitusten aikana. Maalitolpat on päällystetty kirkkaan valkoisella jauhemaalilla, joka näyttää hyvältä ja tuo hyvin näkyvyyttä pimeinä harjoituspäivinä. Tämä pinnoite takaa myös sen, että tolpat ovat sileitä, kestävät naarmuja ja sopivat moniin erilaisiin sääolosuhteisiin. Kestävät kulmaliitokset selviävät lukuisten jalkapallojen osumista vahingoittumatta.

Soveltuu kaikille harjoituskentille, olkoot ne sitten nurmea, tekonurmea tai sisäkenttiä. Tämä kaikille kentille sopiva maali on vakaa ilman tarvetta kiinnittää se pysyvästi ja pohjassa oleva liukumista estävä materiaali suojaa kovia kenttiä vahingoilta. Parhaan mahdollisen varastoinnin ja kuljetuksen takaamiseksi, tässä maalissa on taittuva teräsrunko minkä kasaamiseen ja purkamiseen ei tarvita työkaluja. Nämä osat on galvanoitu ja jauhemaalattu pitkän iän takaamiseksi, mikä tekee niistä täydellisen valinnan mihin tahansa jalkapalloharjoituksiin käytettäviin tiloihin.

Laadukkaiden alumiinitolppien lisäksi Alu80 sisältää myös kestävän 3mm paksun HDPE-verkon, jonka solmuväli on 100 mm. Tämä premium-laatuinen verkko on suojattu UV-säteilyltä ulkokäyttöä ajatellen. Turvallisen ja luotettavan kiinnityksen takaavat nylonista tehdyt lukitusklipsit. Kaiken kaikkiaan tämä maali on ykkösvalinta eliittivalmentajille.

Tuotetiedot:

 • Mitat: leveys 1,5 m x korkeus 1 m
 • Maalitolpat valmistettu 80mm paksusta vahvistetusta ja jauhemaalatusta alumiinista
 • Ammattimaisesti suunnitellut maalit, joissa täysin hitsatut kulmaliitokset tuomassa lisää kestävyyttä
 • Galvanoitu, taittuva teräsrunko, joka ei vaadi työkaluja
 • Raskaansarjan valkoinen 3mm paksuinen HDPE-verkko, jonka solmuväli 100mm
 • Sisältää kiinnitysklipsit

Huom: Toimitusaikatuote. Toimitusaika tilauksesta noin 2 viikkoa.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 0400 399 127

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

© 2022 Dinox