Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Ø 40cm ja K 15cm

Joogatyyny Bolster Zafu

Avuksi joogaliikkeisiin tukemaan ja korottamaan asentoa. Joogatyyny Zafu Bolsterin päällinen on miellyttävää samettia ja täytteenä on jyviä. Mitat: Ø 40cm ja K 15cm. Paino: 3,071kg.

Hinta alk.59

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Avuksi joogaliikkeisiin tukemaan ja korottamaan asentoa. Joogatyyny Zafu Bolsterin päällinen on miellyttävää samettia ja täytteenä on jyviä. Mitat: Ø 40cm ja K 15cm. Paino: 3,071kg.

Pyöreä joogatyyny, joka tekee istuma-asennostasi mukavan

Bolster Zafu avuksi joogaliikkeisiin tukemaan ja korottamaan asentoa. Mukavan pyöreän tyynyn halkaisija on 40 cm ja korkeus 15 cm.

Zafu Bolsterin päällinen on miellyttävää samettia ja täytteenä on jyviä. Päällinen on irroitettavissa vetoketjulla. Päällisen alla oleva kankainen jyväpussi on myös vetoketjullinen, jolloin tyynyyn voi halutessaan lisätä tai vähentää jyviä. Tyynyn sivussa on kantokahva, joka peittää myös päällisen vetoketjun pään niin se ei raavi ihoa käytettäessä. Tyynyä on helppo kuljettaa mukana.

Väri bolsterissa on maanläheinen ruskea, raikkaan turkoosi tai mystinen violetti.

Tuotetiedot:

 • Joogatyynyn koko: Ø 40 cm ja korkeus 15 cm
 • Värivaihtoehdot: turkoosi, violetti ja tumman ruskea
 • Päällinen pehmeää samettia 
 • Täytteenä jyviä
 • Paino: 3,071 kg

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja