Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Ruostumatonta terästä

Juomapullo Dinox, 0,5L

Klassisen tyylikäs teräspullo, jossa juomasi pysyy viileänä pitkään. Dinox Juomapullo on ruostumatonta terästä, joka takaa pullolle pitkän käyttöiän ja on näin ollen ekologinen valinta.

5
-49%9,90
Tuotenumero: HS17585

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Klassisen tyylikäs teräspullo, jossa juomasi pysyy viileänä pitkään. Dinox Juomapullo on ruostumatonta terästä, joka takaa pullolle pitkän käyttöiän ja on näin ollen ekologinen valinta.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Dinox Juomapullo pitää juomasi viileänä pitkään. Ekologinen ja tyylikäs pullo niin treeniin kuin muuhunkin vapaa-aikaan, tai vaikka työpöydälle. Vetoisuus 0,5 litraa.

Klassisen tyylikäs teräspullo, jossa juomasi pysyy pitkään viileänä. Teräksinen pullo on myös ekologinen valinta - se säästää luonnonvaroja, sillä sen käyttöikä on pidempi muovipulloihin verrattuna. Siitä ei myöskään pääse liukenemaan muovia juomaasi. Pullon materiaali takaa pullolle pitkän käyttöiän sekä kestävyyden.

Tuotetiedot:

  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Vetoisuus: 0,5 l
  • Väri: musta
  • SKU: 17585

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja