Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 0400 399 127 (8-16)

Keinulauta Voimistelurenkaisiin

ILMAINEN TOIMITUS +250€ TILAUKSEEN
89

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
19.9.2022 S,  Mihin voimistelurengas malliin tämä sopii?
Hei,Tämä keinulauta sopii kaikkiin muihin voimistelurengasmalleihimme PAITSI Junior renkaisiimme.

Muuta käytännöllisesti ja nopeasti voimistelurenkaat keinuksi

Keinulauta tekee voimistelurenkaista vielä monipuolisemmat kuin jo itsessään ovat trenivälineenä tai pienemmän temppuilijan temppuilurenkaina. Keinulauta on muotoiltu siten, että renkaat uppoavat jämäkästi niille tarkoitettuihin koloihin ja napakka tarranauhakiinnitys viimeistelee keinulaudan turvallisen pysyvyyden kiinni renkaissa. Kaiken lisäksi keinulevyn asennus renkaisiin ja pois otto on nopeaa. 

Lapset rakastavat keinua. Heijaava liike yksinkertaisesti tuntuu mukavalta - rentouttavalta ja rauhoittavalta. Keinuminen kasvattaa myös rohkeita lapsia. Pienelle lapselle on positiivinen haaste kiivetä keinuun, joka ei pysy stabiilisti paikoillaan. Ja entä sitten se hetki, kun täytyy uskaltaa ottaa vauhtia ja kallistua edestakaisin vain käsien varassa. Siksi lapsen keinuessa hän tuntee itsensä taitavaksi ja isoksi, joka vaikuttaa positiiivisella tavalla itseluottamukseen.

Tuotetiedot:

 • Keinuylevyn mitat: pituus 47 cm, leveys 20 cm ja paksuus 2,8 cm
 • Paino: 2 kg
 • Levyn maksimikuormitus 120 kg
 • 1864364: Standard
 • Ei sovellu yhteen Junior renkaiden kanssa

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 0400 399 127

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja