Dinox

Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 0400 399 127 (8-16)

KIN-BALL Omnikin, ulkokäyttöön

Hinta alk.249

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Ulkokäyttöön soveltuva Omnikin KIN-BALL

Jättisuuri pallo, nopeaan ja jännittävään trendipeliin, jonka on kehittänyt kanadalainen Mario Demers. Tänä päivänä peli valloittaa pelaajansa ympäri maailmaa ja on erityisen suosittu laji esimerkiksi kouluissa. Omnikin KIN-BALL- ulkokäyttöön on nopeatempoisen ja jännittävän lajin hiukan pienempi kuin virallisissa kilpailuissa käytetty versio. Pienemmän koonsa ansiosta se ei tempaudu niin helposti tuulen mukaan, jolloin se sopii eritysesti käytettäväksi ulkona. Hauskaa vaihtelua koulu- ja seuraliikuntaan kaiken ikäisille.

  KIN-BALL-pallo koostuu sisäkumista ja sitä ympäröivästä erittäin tukevasta ja kestävästä nylon-vuoresta. Sisäkumi on avonainen, ja se sulkeutuu itsestään, kun pallo on täynnä. Pallon tyhjentäminen ja täyttäminen on siis erittäin nopeaa ja se voidaan kätevästi tyhjentää säilytystä varten. Valittavanasi on kaksi eriväristä kokoa: pienempi KIN-Ball on halkaisijaltaan 84 cm ja väriltään punainen sekä isompi KIN-ball on halkaisijaltaan 100 cm ja väriltään sininen.

  Tuotetiedot:

  • Halkaisija: 84cm tai 100 cm
  • Paino: 84 cm = 600g ja 100 cm = 1,1 kg
  • Väri: punainen tai sininen
  • Lateksinen sisäkumi
  • Päällivuori 100 % nailonia
  • Erinomaiset heitto- ja lento-ominaisuudet
  • Peli kehittää tiimitaitoja, nopeutta, voimaa ja kestävyyttä
  • Pehmeä pinta vähentää loukkaantumisriskiä

  KIN-BALL-pelin viralliset säännöt

  Kin-Ball on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen peli. Virallisessa KIN-Ball-ottelussa on kolme joukkuetta, joissa jokaisessa on 4 pelaajaa. Jokaisella joukkueella on myös oma värinsä. Pelikenttä on kooltaan 21 x 21 m. Aina pelin alkaessa pallo on jonkin joukkueen hallussa ja he aloittavat pelin syöttämällä. Syöttö tapahtuu niin, että kolme pelaajista on polvistuneina ja he pitävät palloa ylhäällä käsiensä varassa. Neljäs pelaaja päättää, minkä joukkueen tulee ottaa pallo kiinni, ennen kuin hän syöttää pallon. Ennen syöttöä pelaaja huutaa "Omnikin" ja kyseisen joukkueen värin. Tarkoituksena on syöttää pallo niin, ettei nimeltä mainittu joukkue saisi sitä kiinni, ennen kuin pallo osuu maahan. Mikäli joukkue kuitenkin saa pallon kiinni, siirtyy syöttövuoro heille.

  Omnikin-pallojen huolto

  Aseta suojaava päälinen sisäkumin päälle varovasti ja huolellisesti, erityisesti ulkokäytössä, jotta sisään ei pääse esimerkiksi pikkukiviä. Sisäkumia käsitellessä on oltava huolellinen ettei esimerkiksi pitkät kynnet vahingoita sitä. Muista myös täyttää pallo mahdollisimman täyteen, jotta se tuntuu kovalta.

  Vaivatonta ostamista

  Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

  1 - 2 päivän pikatoimitus

  Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

  Asiantuntijat apunasi

  Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

  Dinox

  DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

  VERKKOKAUPAN TAKANA

  Dinox Sport Oy
  Y: 2541313-5
  Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
  Tilaukset 8-16: 0400 399 127

  Yhteystiedot

  DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

  Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

  Katso lisätietoja

  © 2022 Dinox