Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Kisakahvakuula Dinox Black

Kaikki koot ovat ulkoisilta mitoiltaan saman kokoisia painostaan riippumatta ja ovat kooltaan virallisten kisakuulien kokoisia. Tyylikäs, laadukas ja vahva teräksinen rakenne.

Hinta alk.79

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.0
1 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Hyvä viimeistely ja näyttää hyvältä. Kumipinnoite on kotikäyttöön hyvä lisä ja tuote vaikuttaa laadukkaalta. Ainoa mikä vähän epäilyttää on se, että t...
  fi
  Mäki T 19.1.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Kaikki koot ovat ulkoisilta mitoiltaan saman kokoisia painostaan riippumatta ja ovat kooltaan virallisten kisakuulien kokoisia. Tyylikäs, laadukas ja vahva teräksinen rakenne.

Teräksinen kisakahvakuula kestää kovemmankin kahvakuulatreenin. 

Tämä kisakahvakuula on laadukkaan ja vahvan rakenteensa lisäksi myös tyyliltään silmiä hivelevä. Kisakahvakuulat ovat kaikki mustia ja kahvaosa on tyylikkäästi kromattu. 

Selkeimpänä erona muihin kahvakuuliin on kisakahvakuulan koko. Kilpakahvakuulat ovat aina ulkoisilta mitoiltaan saman kokoisia painostaan riippumatta. Näin ollen kisakuula asettuu aina samaan paikkaan kyynärvarrellasi, olipa paino mikä tahansa. Tämän ansiosta voit käyttää samaa tekniikkaa kahvakuulan painosta riippumatta. Muissa kuulissa painon kasvaessa, myös kuulan koko kasvaa ja joudut muuttamaan tekniikkaasi kuulien käsittelyssä. Kisakahvakuulat ovat äärimmäisen kestäviä ja kestävät käyttöä vuosikaudet.

Kahvakuulaharjoittelu on monipuolista koko kehon treeniä. Liikkeet ovat dynaamisia, jotka harjoittavat samalla kertaa kuntoasi ja vahvistavat lihaksiasi. Kahvakuulien avulla saat samalla kertaa aerobisen liikunnan hyödyt ja voimaharjoittelun tulokset. Saat siis enemmän tuloksia lyhyemmässä ajassa.

Dinox Kisakahvakuulat ovat kooltaan virallisten kisakuulien kokoisia; korkeus 28 cm, halkaisija 21 cm, kahvan halkaisija 35 mm. Kun haluat treenata kovaa, laadukkailla ja kestävillä välineillä, ovat kisakahvakuulat valintasi kahvakuulatreeneihin!

Tuotetiedot:

 • Laadukas yksiosainen teräsrunko
 • Väri musta joka koossa
 • Korkeus 28 cm, halkaisija 21 cm, kahvan halkaisija 35 mm
 • Saatavilla olevat koot: 8kg, 12kg, 16kg, 20kg, 24kg, 28kg ja 32kg

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja