Dinox
Kotimainen urheiluvälinetoimittaja!

Tilaukset: 010 200 3080 (8-16)

Kuntosalikäyttöön

Kulmasoutu Dinox, Rintatuella

Treenaa yläselkälihaksiasi rasittamatta alaselkääsi. Rintatuki ja eri oteleveydet mahdollistavat kulmasoudun hyödyn ja keskittymisen yläselälle. Mitat: P 210cm, L 110cm, K 150cm.

1 290
Tuotenumero: HS12700

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Treenaa yläselkälihaksiasi rasittamatta alaselkääsi. Rintatuki ja eri oteleveydet mahdollistavat kulmasoudun hyödyn ja keskittymisen yläselälle. Mitat: P 210cm, L 110cm, K 150cm.

Jalkatapeilla ja rintatuella varustettu vankka kulmasoutulaite

Laitteella pystyt kätevästi treenaamaan yläselkälihaksiasi rasittamatta alaselkääsi. Laitetta käytettäessä tarkoitus on seistä ”tapeilla” rintamasuunta kohti pehmusteita, kädet eteen alaspäin ojennettuina. Anna alhaalla painon vetää olkapäät eteen ja vedä ylhäällä selkä kaarelle. Huomaa myös, että voit ottaa eri oteleveyksiltä kiinni, jonka ansiosta saat tuntuman eri kohtaan.

Tuotetiedot:

  • Mitat: pituus 210 cm, leveys 110 cm, korkeus 150 cm
  • SKU: 12700 

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

  • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
  • Kotimaista tuotantoa
  • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
  • Iso kotimainen tuotevarasto
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja