Dinox
Kotimainen liikuntavälinetoimittaja

Asiakaspalvelu: 010 200 3080 (8-16)

Kokovaihtoehdot 5-10kg

Kuntopallo Dinox

Monipuolinen harjoitusväline, jota käyttämällä voi parantaa tasapainoa, koordinaatiota, lihasvoimaa ja kehonhallintaa. Kuntopallon avulla voi myös venytellä ja rentoutua.

Hinta alk.20,68
-59%49,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Monipuolinen harjoitusväline, jota käyttämällä voi parantaa tasapainoa, koordinaatiota, lihasvoimaa ja kehonhallintaa. Kuntopallon avulla voi myös venytellä ja rentoutua.

Dinox Kuntopallo on erinomainen valinta erilaisiin lihaskunto- ja koordinaatioharjoituksiin. Kumipäällysteisessä kuntopallossa on edeltävästä mallista kehittynyt pintastruktuuri, joka mahdollistaa parhaan otepidon. Pintamateriaalinsa ansiosta se on helposti pyyhittävä ja siten myös erittäin hygieeninen. Kuntopallon koko määrittyy Kuntopallon painon mukaan. Pienin koko 1 kg halkaisija on 17 cm ja suurimman 10 kg halkaisija on 29 cm.

Kuntopallo on monipuolinen harjoitusväline, joka sopii kaikenikäisille ja -tasoisille kuntoilijoille. Kuntopalloa käyttämällä voi parantaa tasapainoa, koordinaatiota, lihasvoimaa ja kehonhallintaa. Kuntopallon avulla voi myös venytellä ja rentoutua.

Kuntopalloa käyttämällä voi tehdä myös monenlaisia harjoituksia, kuten punnerruksia, vatsalihasharjoituksia, kyykkyjä ja selkälihasharjoituksia. Kookkaampaa kuntopalloa voi käyttää myös istuimena, jolloin se auttaa parantamaan ryhtiä ja vähentämään selkäkipuja.

Kuntopallon käyttäminen on myös hauskaa ja vaihtelevaa, sillä sen avulla voi tehdä erilaisia harjoituksia myös treenikaverin kanssa. Suosittelemme siis lämpimästi kuntosalipallon käyttöä kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan monipuolisesti ja tehokkaasti.

Tuotetiedot:

 • Koko vaihtelee pallon painon mukaan
  • Pienin koko 1 kg = Ø 17 cm ja suurimman 10 kg = Ø 29 cm
 • Materiaali: kumi
 • Kokovaihtoehdot: 1-10 kg

Huomioitavaa on, että tämä kuntopallomalli ei kestä seinään- tai lattiaan heittoharjoituksia. Myymme tämän vuoksi pallon poistohintaan. Pallo on kuitenkin loistava tasapaino-, koordinaatio-, lihasvoima- ja kehonhallinta harjoitteisiin.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Avardalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai MobilePay sovelluksella. Yrityksille toimitamme myös Avardan laskulla ja kauttamme on mahdollista saada myös Leasing rahoitus. Toimituskulut alk. 5.90€ tai suoraan myymälästä 0€. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

Asiantuntijat apunasi

Dinox henkilöstö koostuu liikunta- ja suunnittelualan ammattilaisista, jotka ymmärtävät liikuntavälineiden ja niiden käyttöympäristön asettamat vaatimukset. Meiltä saat siis avun liikuntatilaratkaisujen ideoinnista toimivaan toteutukseen.

Dinox

DINOX.FI TARJOAA

 • Asiantuntijoiden valitsema tuotevalikoima
 • Kotimaista tuotantoa
 • Mahdollisuus räätälöityihin ratkaisuihin
 • Iso kotimainen tuotevarasto
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset

VERKKOKAUPAN TAKANA

Dinox Sport Oy
Y: 2541313-5
Keskikankaantie 25, 15860 Hollola
Tilaukset 8-16: 010 200 3080

Yhteystiedot

DINOX TEHTAANMYYMÄLÄ

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Hollolassa, jossa suurin osa välineistä suoraan omalta varastolta. Tervetuloa jutuille ja välinekaupoille.

Katso lisätietoja

DINOXIN KUMPPANUUS-OHJELMA

Oletko some - tai mediavaikuttaja ja kiinnostunut yhteistyöstä Dinoxin kanssa?

Katso lisätietoja